Sykehus-avtale kan sikre over 300 millioner kroner i omsetning

Publisert

#205

KVALITET: Securitas utmerket seg på kvalitet sammenlignet med konkurrentene i anbudskonkurransen. Dette medførte at selskapet sikret seg kontrakt med alle landets sykehus. Foto: Securitas Sverige AB.

Securitas er valgt som leverandør av vektertjenester til samtlige norske sykehus de neste fire årene.

Det skriver Aktuell Sikkerhet.

Securitas, som er medlem i NHO Service og Handel, har vunnet den nasjonale anbudskonkurransen om vektertjenester ved norske sykehus. Avtalen innebærer blant annet mobilt- og kortsiktig vakthold ved sykehusene, stasjonært vakthold som kjøpes inn, drift av egenvakthold ved Oslo Universitetssykehus, alarmmottak og noe resepsjonsstjeneste. I tillegg til de fire regionale helseforetakene, så omfatter avtalen også Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Vanjeet Chatwal, forhandlingssjef og kategorisjef for bygg og eiendom divisjon nasjonale tjenester i Sykehusinnkjøp HF, understreker at Securitas utmerket seg på kvalitet. Han forteller at kontrakten kan genere en omsetning på 300 millioner kroner i løpet av fire år.

– Slike store og landsdekkende avtaler er av stor betydning for Securitas. At de valgte oss som samarbeidspartner viser at Securitas scorer høyt når det gjelder kvalitet. Vi ser frem til å samarbeide med helseforetakene, sier nasjonal kundeansvarlig i Securitas, Geir André Moksness-Skaug, til Aktuell Sikkerhet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!