NHO Service og Handel

Innhold

Nytt HMS-kurs: Prosjekt fareblind

David er blitt fareblind. Han er blitt så vant med sine omgivelser at han begynner å overse detaljer. Det kan få fatale konsekvenser. Se filmen her og meld deg på kurset - kostnadsfritt.

Kurset
  • Gir kunnskap om de 6 største fareområdene
  • Gir kunnskap om livreddende regler
  • Forebygger fareblindhet
David er konstruert til å tåle det samme som en menneskekropp. Vi utsatte David for 6 arbeidsulykker, mens vi filmet hva som skjer i møte med de enorme kreftene som omgir deg på en bygge- og anleggsplass. Kurset er en digital testlab hvor du som kursdeltaker selv iscenesetter ulykkene ved å fjerne barrierer og sikkerhetsutstyr. Og til slutt får du en gjennomgang av de viktigste livreddende reglene du må følge for å unngå slike alvorlige hendelser.

For den aller beste brukeropplevelsen av dette kurset anbefaler vi at du bruker PC, Mac eller nettbrett med internetthastighet over 10 mbps eller 4G i nettleserne Safari, Chrome eller Firefox. Løsningen fungerer utover dette også, men da i noe lavere kvalitet.

Språk: engelsk og norsk
Varighet: 30 minutter
Produsent: Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg
Pris: Gratis

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!