NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

26 resultater

Type artikkel
Velg område
26 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Asylmottak og integrering kvalitet, asylmottak, helseogvelferd, asylmottak, helseogvelferd

  KrF vil ha 4.000 kvoteflyktninger

  KrF ønsker at Norge skal ta imot 4.000 kvoteflyktninger allerede neste år, melder Vårt Land. - Bruk av mottakssystemet til kvoteflyktninger kan være en god måte å opprettholde beredskap på, mener NHO Service og Handel.

 2. Nyhet, Asylmottak og integrering kvalitet, helseogvelferd

  Hero åpner sitt fjerde asylmottak i Tyskland

  Vår medlemsbedrift Hero har suksess med eksport av norsk kompetanse og har vunnet konkurransen om å drift av sitt fjerde asylmottak i Tyskland.

 3. Nyhet, Helse og velferd, Asylmottak og integrering kvalitet, asylmottak, helseogvelferd, kompetanse

  Hero-kurs lokket BBC til Norge

  -Denne type undervisning er lite utbredt i andre land, sier konsernsjef i vår medlemsbedrift Hero, Tor Brekke.

 4. Nyhet, Helse og velferd, Asylmottak og integrering helseogvelferd, kvalitet, asylmottak

  Vellykket eksport av tjenestekonsept

  - Det er spennende at vi har medlemsbedrifter som Hero som eksporter tjenestekonsepter med stort hell til utlandet, sier Anne-Cecilie Kaltenborn til NRK Rogaland.

 5. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Asylmottak og integrering helseogvelferd, asylmottak, Innvandring og integrering

  - Gode lagspillere forsvinner med mottaket

  - Vi vet at i alle fall 1000 personer har mistet arbeidsplassene sine som følge av nedlegging av asylmottak. Dette kom fram i en rapport fra september 2017. Nå er tallet trolig enda høyere, sier Dag Ekelberg til NRK Sogn og Fjordane.

 6. Nyhet, Tall og fakta, Helse og velferd, Asylmottak og integrering kvalitet, helseogvelferd, asylmottak, Innvandring og integrering

  Økning i andelen innvandrere i jobb

  61 prosent av dem som gikk ut av introduksjonsprogrammet for nyankomne innvandrere i 2015 var i jobb eller utdanning ett år etter endt program.

 7. Nyhet, Helse og velferd, Asylmottak og integrering helseogvelferd, asylmottak, kvalitet, Innvandring og integrering

  -Integreringsmottak har positiv effekt

  Ny rapport viser at tidlig og intensivt kvalifiseringsopplegg i integreringsmottak er positivt, og beboernes forutsetninger ser ut til å styrkes.

 8. Nyhet, Helse og velferd, Asylmottak og integrering helseogvelferd, asylmottak, kvalitet, Innvandring og integrering

  Færre beboere i mottak

  UDI varsler i dag, fredag, at de sier opp fem asylmottak med til sammen 850 mottaksplasser før 1. desember, noe som innebærer at de legges ned i løpet av vinteren.

 9. Nyhet, Tall og fakta, Helse og velferd, Asylmottak og integrering kvalitet, helseogvelferd, asylmottak, Innvandring og integrering

  Næringslivets vilje til å sette flyktninger i arbeid

  I dag, torsdag legger Hero Norge, NHO Service, Fagforbundet og Stavanger kommune fram en undersøkelse som viser næringslivets vilje til å sette flyktninger i arbeid i Rogaland.

 10. Nyhet, Helse og velferd, Asylmottak og integrering kvalitet, helseogvelferd, asylmottak, Innvandring og integrering

  Private mottak holder høy kvalitet

  Tall fra UDI viser at private asylmottak holder høy kvalitet. Tallene er hentet fra rapporter som er tilgjengelige på udi.no.