NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

8 resultater

Type artikkel
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Helse og velferd, Sykehus og klinikker sykehus, helseogvelferd

  Foreslår å åpne korona-sykehus i Hurdal

  Helseforetaket Incita, Norges Blindeforbund, Best Western Leto Arena og Hurdal kommune har startet et samarbeid der de foreslår en løsning som kan avhjelpe spesialisthelsetjenesten i Helse Sør-Øst under koronapandemien.

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehus og klinikker, Sykehjem og hjemmetjenester, Kantine helseogvelferd, helsepolitikk, kvalitet

  - Matlukt alene løser ingenting

  -Inspirasjonsdager på enkeltstående sykehjem gir ikke varige endringer og målbare resultater i matomsorgen, skriver, Sigrid Helen Lucassen i Dagsavisen. Hun er kokk og kostøkonom, og arbeider som assisterende kjøkkensjef i et produksjonskjøkken.

 3. Nyhet, Helse og velferd, Sykehus og klinikker kvalitet, helseogvelferd, hjemmetjenester

  "Bortforklaringer om brukervalg i hjemmetjenesten i Tromsø"

  Under overskriften "Bortforklaringer om brukervalg i hjemmetjenesten i Tromsø" svarer Torbjørn Furulund på en breiside fra SV i Nordlys.

 4. Nyhet, Helse og velferd, Sykehus og klinikker kvalitet, helseogvelferd

  Stavanger får sin første fertilitetsklinikk

  Vår medlemsbedrift Medicus åpner mandag 6. november Stavangers første fertilitetsklinikk. Bedriften er godkjent for alle typer assistert befruktning.

 5. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Sykehus og klinikker kvalitet, helseogvelferd, helsepolitikk

  - Helseløfter i riktig retning

  - Det er bra at Høyre har ambisjoner om å utvide fritt behandlingsvalg, og ta i bruk de mulighetene som finnes i samarbeid med private spesialisthelsetjenesteaktører, sier administrerende direktør Anne Cecilie Kaltenborn i NHO Service.

 6. Nyhet, Sykehus og klinikker, Rehabilitering kvalitet, sykehus

  Hvordan organisere fremtidens spesialisthelsetjeneste?

  Et offentlig utvalg, ledet av Stener Kvinnsland, leverte før jul NOU 2016:25 til helse og omsorgsminister Bent Høie. NOUen drøfter ulike modeller for organisering og styring av spesialisthelsetjenesten.

 7. Nyhet, Sykehus og klinikker sykehus

  Pasienter står unødig i kø

  Mens pasienter venter i kø ved offentlige sykehus står operasjonssaler tomme i det private. De har 50.000 ledige timer, viser beregninger fra NHO Service, melder NRK.

 8. Nyhet, Sykehus og klinikker sykehus

  Positiv til fritt behandlingsvalg

  Aftenposten kommenterer i dag hva som har kommet ut av høringssvarene til regjeringens foreslåtte reform "Fritt behandlingsvalg i spesialisthelsetjenesten". Her blir NHO Service høringssvar misvisende gjengitt.