NHO Service og Handel

Innhold

Første strategisamling for styret i NHO Service og Handel

Nyhet

Publisert

#205

Adm. dir. Stein Lier-Hansen fra Norsk Industri og Maalfrid Brath, styreleder i NHO Service og Handel

Styret i NHO Service og Handel har vært på to-dagers strategisamling på Sundvollen denne uken.

-Det var første gang styret i NHO Service og Handel hadde strategisamling, og også første gang styret hadde en strategisamling der de hadde invitert med alle varamedlemmer, samt den nye ledergruppen, forteller Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir. i NHO Service og Handel.

-Vi har lagt frem en strategi og en retning for de nærmeste årene, og opplever at vi har fått full tilslutning fra styret. Vi har også fått mange verdifulle innspill. Satsningen går særlig på å kommunisere bredere, å spisse de næringspolitiske budskapene, samt å ha en systematisk tilnærming til dette. I tillegg har vi behov for å bruke teknologien bedre til å serve medlemmene våre, ha rett informasjon om dem og deres behov, samt å holde dem informert om oss, sier Kaltenborn.

- Styret er bredt sammensatt, med både små og store bedrifter. Vi var enige om at NHO Service og Handel har spennende utfordringer foran seg, og mange felles budskap på tvers av service- og handelsbransjene. Arbeidslivet og velferds-Norge står overfor viktige veivalg. Vi tror at satsningene vi nå gjør i NHO Service og Handel vil gagne våre medlemmer, sier Maalfrid Brath, styrelder i NHO Service og Handel. 

Ny kommunikasjonsstrategi

Styret fikk seg forelagt en flerårig kommunikasjonsstrategi, som også bygger på råd fra kommunikasjonsbyrået Zynk. Det var nyansatte kommunikasjonsdirektør Skjalg Engebø som la frem denne, mens næringspolitisk direktør, Dag Ekelberg, la frem det politiske bakteppet for temaene og arbeidet mot kommunevalget i 2019.

Trendkonferanse og påfølgende hagefest

Direktør for Medlems og markedsavdelingen, Leif Bache-Mathiesen, la frem oppdateringer om medlemstjenester, slik som NHO Service og Handels trendkonferanse og påfølgende hagefest den 20. juni. Han informerte også om satsingen NHO Gründer som blant annet skal bidra med støtte og mentorskap innenfor bransjene.

Hovedoppgjøret 2018

Arbeidslivsdirektør Sigbjørn Mygland ledet prosessen med å lande NHO Service og Handels posisjoner foran hovedoppgjøret denne våren. Adm. dir. Stein Lier-Hansen fra Norsk Industri, samt NHO's forhandlingsdirektør Rolf Nergård, var invitert og holdt begge innledninger til diskusjon med styret omkring frontfagsmodellen og hvordan den er blitt påvirket, og påvirkes, av utviklingen i både det offentlige og i næringslivet. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!