NHO Service og Handel

Innhold

Prisvinnergrafikk

Kjenner du noen som fortjener å vinne?

Vi skal kåre "Årets Service- og handelsbedrift 2020" og "Årets Talsperson 2020" og trenger din hjelp til finne verdige vinnere.

Forslag på kandidater til Årets Service- og Handelsbedrift" leveres her

Forslag til kandidater til "Årets Talsperson" leveres her.

Prisene deles ut av NHO Service og Handel hvert år i tilknytning til Generalforsamlingen under festmiddagen som i år er den 29. oktober på Clarion Hotel The Hub, i Oslo. Prisene er et gavekort på  hendholdsvis kr. 10.000, og kr 5.000 - samt et diplom.  Prisene har vært delt ut årlig siden 2017.

KRITERIER

«Årets Service- og handelsbedrift deles ut til en medlemsbedrift  i NHO Service og Handel som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved særlig god kvalitet i sine leveranser, ved innovativt arbeid, ved å være en god arbeidsgiver eller ved sin samfunnsnyttige innsats. 

"Årets Talsperson" deles ut til en enkeltperson som fortrinnsvis representerer/er ansatt i en av medlemsbedriftene til NHO Service og Handel. Prisen kan ikke deles ut til ansatte i NHO Service og Handel.

NOMINASJON AV KANDIDATER:

Ledere eller ansatte i bedrifter som er medlem av NHO Service og Handel, eller ansatte i NHO Service og Handel / NHO, oppfordres til å sende inn begrunnede forslag til kandidater på bedrifter eller personer. 

FRIST

Forslagene må være kommet inn senest 14. oktober. 

JURY

Prismottakerene velges av en jury.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!