NHO Service og Handel

Innhold

Sølsnæs er ny ansvarlig for politikk og samfunnskontakt

Nyhet, Næringspolitikk

Publisert

Torbjørn Sølsnes

Torbjørn Sølsnes

Torbjørn Sølsnæs (44) er ansatt som ansvarlig for politikk og samfunnskontakt i NHO Service og Handel. Sølsnæs kommer fra stillingen som næringspolitisk direktør i Avfall Norge, hvor han også har vært kommunikasjonssjef.

Han har tidligere jobbet som seniorrådgiver i First House AS og Kruse Larsen AS, og har mange års erfaring som rådgiver på ulike nivåer i Høyres stortingsgruppe.

- Jeg er veldig glad for å takke ja til tilbudet om å bli ansvarlig for politikk og samfunnskontakt i NHO Service og Handel. Medlemmene i NHO-SH er viktige for norsk verdiskaping og tilfører høy kvalitet både til offentlige og private tjenester. Å komme inn i dette fellesskapet og få jobbe med å realisere det enorme potensialet som finnes i denne landsforeningen, er veldig motiverende. Jeg har tidligere hatt mye og god kontakt med NHO-SH og resten av NHO-fellesskapet, både fra da jeg jobbet som konsulent og ikke minst da jeg jobbet i Høyre, og kjenner organisasjonen som en viktig og seriøs samfunnsaktør og faktaformidler -  i tillegg til å representere sterke verdier vi skal leve av som samfunn i tiårene som kommer. Nå skal jeg bruke tiden som gjenstår til jeg er på plass til å bli godt kjent med de ulike bransjene i NHO-SH sånn at jeg kan være operativ fra dag 1, sier Torbjørn Sølsnæs. 

-  Vi ser frem til å styrke laget med Torbjørn Sølsnæs kompetanse og erfaring. Hans har dessuten et sterkt engasjement for hva bransjene våre kan bidra til det norske samfunnet med i årene fremover, sier Skjalg Engebø, direktør for kommunikasjon og politikk i NHO Service og Handel.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!