NHO Service og Handel

Innhold

Vi søker ansvarlig for politikk og samfunnskontakt

Nyhet, Næringspolitikk

Publisert

stortinget

Kjenner du noen som vil jobbe med noen av de mest spennende politiske sakene i Norge?

NHO Service og Handel søker nå en selvdreven, samfunnsengasjert person til rollen som ansvarlig for politikk og samfunnskontakt i landsforeningen.

Vi ønsker oss deg som vil ta ansvar for å bygge og vedlikeholde et relevant politisk kontaktnett. Du skal fange opp ± og følge ± relevante politiske saker, men også selv løfte fram politiske spørsmål og utvikle næringspolitiske posisjoner av betydning for våre medlemsbedrifter. Det krever god evne til å sette seg inn i våre bransjers utfordringer og muligheter, politisk teft og talent for relasjonsbygging.

Du vil inngå i avdeling for politikk og kommunikasjon - et fagmiljø som har ansvaret for å fronte viktige saker, og for å posisjonere NHO Service og Handel i samfunnsbildet. Avdelingen vil ha totalt seks medarbeidere, og ledes av direktør Skjalg Engebø.

Les mer her:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!