Vi søker ny ansvarlig for næringspolitikk og myndighetskontakt

Nyhet

Publisert

Ansatte i NHO Service og Handel, juni 2022.

Vil du jobbe med noen av de mest spennende politiske sakene i Norge?

Er du samfunnsengasjert, resultatorientert og glad i godt lagarbeid? Da bør du vurdere denne spennende jobben som ansvarlig for næringspolitikk og myndighetskontakt hos NHO Service og Handel!

NHO Service og Handel er dannet av og for medlemsbedriftene, og skal arbeide for medlemmenes interesser innenfor NHO-fellesskapet og overfor myndigheter, arbeidstakerne og samfunnet ellers. Landsforeningen arbeider med de oppgavene medlemsbedriftene ser seg tjent med å løse i fellesskap. NHO Service og Handel skaper oppslutning om landsforeningens saker ved å være modige, troverdige og lydhøre for andres synspunkter. Ansvarlig for næringspolitikk og myndighetskontakt er headhuntet til lederstilling i en medlemsbedrift, NHO Service og Handel søker nå hans erstatter. Landsforeningen ønsker deg som har dokumentert erfaring fra å jobbe med politikkutvikling og gjennomslag. Vi ser etter en som ønsker å løfte opp relevante politiske saker av betydning for medlemsbedriftene, og bidra til at landsforeningen tar en tydelig posisjon i samfunnsdebatten.

Du vil inngå i avdeling for politikk og kommunikasjon. Dette er et sterkt og tverrfaglig miljø med ansvar for å fronte viktige saker, og å posisjonere NHO Service og Handel i samfunnsbildet. Avdelingen har totalt åtte medarbeidere med fagansvar for kommunikasjon, analyse, nærings-jus, politikk og HMS. Avdelingen ledes av direktør Skjalg Engebø.

Konkret innebærer jobben blant annet:
  • Drive politikkutviklingen i landsforeningen - i samarbeid med bransjedirektørene og andre relevante i NHO-fellesskapet.
  • Arbeide målrettet for politisk gjennomslag for våre politiske posisjoner.
  • Identifisere og følge saker i departementer, Stortinget og partiene av betydning for landsforeningens medlemsbedrifter.
  • Inngå i nettverk inn mot NHO og andre landsforeninger, og representere Service og Handel i arbeidsgrupper på tvers av NHO-fellesskapet.

Se mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt