Vi søker PA/organisasjonsmedarbeider

Nyhet

Publisert

Vil du jobbe sammen med oss.

Er du nyutdannet, liker å skrive og ønsker deg en spennende administrativ stilling hos NHO Service og Handel? Er du nysgjerrig, strukturert og politisk engasjert, anbefaler vi deg å lese videre.

Informasjon om stillingen
NHO Service og Handel søker en allsidig og fleksibel PA/organisasjonsmedarbeider. Du vil få unik innsikt i organisasjonens hverdag, og det er en fordel om du har en interesse for lederskap og utvikling. I rollen som PA/organisasjonsmedarbeider vil du være et ansikt utad og en representant for denne organisasjonen.
I denne jobben vil du få en hverdag med stor variasjon og høyt tempo, og din rolle vil i stor grad være å tilrettelegge for administrerende direktør. Du er kvikk i vendingen og ser muligheter der andre ser utfordringer, og for deg er ingen oppgave for liten. Dersom du er samfunnsengasjert, serviceinnstilt og nysgjerrig, kan dette være en unik mulighet for deg.

Arbeidsoppgaver
• Koordinering og planlegging av kalender og aktiviteter
• Lederstøtte
• Lage presentasjoner og utvikling av møtemateriell
• Prosjektstøtte
• Interessenthåndtering
• Saksdokumentasjon, møtereferat og oppfølging
• Håndtering av organisasjonens styrende organer

Vi søker deg som
• Har gjennomført høyere utdanning i relevante felt
• Er organisert og strukturert som person
• Har gode kunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
• Har veldig gode ferdigheter i Power Point og Office pakken

Vi ser etter deg som er fleksibel og elsker å jobbe i et høyt tempo, med mange baller i luften. Du er strukturert av natur, og liker ha orden på alle prosesser som pågår i avdelingen. Du er serviceinnstilt og søker alltid etter å bistå de rundt deg på en god måte, og går på nye oppgaver med nysgjerrighet og iver. Høres dette ut som deg?
Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften
NHO Service og Handel holder til i moderne lokaler i Næringslivets Hus, sentralt på Majorstua. Vi er ca 40 ansatte. Landsforeningen har ca. 7500 medlemsbedrifter med ca. 110.000 ansatte. NHO Service og Handel fronter medlemsbedriftenes saker hos myndighetene, deltar i den offentlige debatten som angår bransjene, samt gir medlemsbedriftene sine råd og hjelp i spørsmål i aktuelle juridiske problemstillinger. Bedriftene spenner fra store internasjonale konsern til små gründervirksomheter. Vi vet at våre tjenester styrker og bedrer bedriftenes effektivitet og rammevilkår

Kontakt gjerne

Thuva Holstad, Rådgiver Bjørg Fjell
thuva.holstad@bjorgfjell.no, mobil: 46461175

Søk stillingen her:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt