NHO Service og Handel

Innhold

Vil du bli vår nye kollega?

Nyhet

Publisert

Næringslivets hus

Næringslivets hus

NHO Service og Handel har ledig to nye stillinger. Det er "Selger" og "Prosjektleder for foreningens ulike møteplasser".

Selger 

Har du et ustoppelig driv til å selge? Elsker du å hente nye kunder? Har du god gjennomføringsevne selv om prosesser tar tid? I så fall må du lese videre!

Om stillingen

Du vil inngå i et team som trigges av å hjelpe bedrifter gjennom vår omfattende digitale HR-støtte, våre advokater, vårt tariffarbeid, næringspolitiske arbeid, våre møteplasser og gjennom NHOs innkjøpsfordeler.

Som selger vil du ha en nøkkelrolle i miljøet som jobber med verving og medlemsfordeler, og organisasjonsmessig ligge under Salgs- og Markedsavdelingen.

Du vil drive med oppsøkende salg, lede det operative salgsarbeidet og identifisere nye forretningsmuligheter. Du vil inngå i et bredere team der også kontakt med NHO sentralt og med NHOs regions- apparat vil være helt vesentlig.

Som selger blir ditt ansvar å drive nysalg mot store potensielle medlemsbedrifter. Dette innebærer å både indentifisere muligheter gjennom vårt Business Intelligence system, og å planlegge og gjennomføre kundebesøk.

Stillingen innebærer å bruke mye av sin tid på reise og i oppsøkende virksomhet. Mange av de potensielle medlemmene finnes på Østlandet, men vil ha ansvar for hele Norge.

Mer om stillingen her

Prosjektleder for foreningens ulike møteplasser

NHO Service og Handel søker nå en prosjektleder for ulike møteplasser og nettverk; frokostmøter, kurs, konferanser for våre medlemmer.

Om stillingen:

Du vil inngå i et team med fokus på salg, markedsføring og møteplasser. Sammen med dine kollegaer vil din primære arbeidsoppgave være å planlegge, gjennomføre og evaluere NHO Service og Handel sine møteplasser på tvers av våre avdelinger og 8 bransjer. Stillingen innebærer å systematisere et allerede eksisterende tilbud til medlemsbedriftene slik at dette kan markedsføres og synliggjøres i et årshjul. Det innebærer også å etablere helt nye frokostmøter, nettverk, kurs og konferanser etter behov. Vi har høye ambisjoner for vår kurs og møteplasser: Vårt mål er å være kjent som en profesjonell, relevant og innovativ leverandør. Vi søker derfor deg som vil være med å løfte opplevelsen rundt våre produkter på dette området.

Mer om stillingen her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!