NHO Service og Handel

Innhold

Vurderer å slå seg sammen

nhohuset

Tom Tollefsen leder R&E og Kathinka Friis-Møller leder FDV

De to bransjeforeningene Renhold og Eiendomsservice (R&E) og Forvaltning Drift og Vedlikehold (FDV) i NHO Service og Handel har startet en prosess der man diskuterer å slå seg sammen.

7. mai hadde to fra styret i FDV og 4 fra styret i R&E sitt første arbeidsgruppemøte for å sondere mulighetene for sammenslåing av de to foreningene til en ny bransjeforening. 

Prosessen vil fokusere hvordan sammenslåing skal komme medlemmene til gode. Målet er sterkere fagmiljø, samt større bredde og tyngde i ulike arrangementer og møteplasser.

Økt slagkraft

En sammenslåing kan gjøre det lettere å jobbe med fokusområdene "Bærekraft", "Kompetanse" og "Seriøst Arbeidsliv".  Det vil være et mål at den nye foreningen blir bedre rustet i bransjerelaterte saker. I dag er renhold og kantine og eiendomsdrift i to forskjellige bransjeforeninger. Gjennom sammenslåing kan man skape økt tyngde og større politisk slagkraft.

Dersom den nye foreningen blir dannet vil den representere ca. 25 prosent av omsetningen i NHO Service og Handel og få en sterkere stemme i landsforeningen.

Debatten vil løpe frem mot årsmøtene til R&E og FDV.

Arbeidsgruppen:
  • Tom Tollefsen (ISS, R&E)
  • Christian Fredrik Moe (2Clean, R&E)
  • Unni Bjørgeseter (AB Solutions Øst AS, R&E)
  • Odd Andre Jensen (Royal Renhold AS, R&E)
  • Kathinka Friis-Møller (Compass Group/Eurest, FDV)
  • Nikolai Utheim (Coor Service Management AS, FDV)
  • Espen Agnalt (Rentokil – Initial, FDV, vara, møtte ikke)

Kort om NHO Service og Handel

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!