NHO Service og Handel

Innhold

Om NHO Service og Handel

#205

NHO Service og Handel er ledet av Anne-Cecilie Kaltenborn.

NHO Service og Handel er en av de to største landsforeningene i NHO.

NHO Service og Handel har  2.400 bedrifter med 6.000 virksomheter og 86.000 årsverk. Bransjene er: Arbeid og inkludering, Bemanning og Rekruttering, Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV), Helse og Velferd, Renhold og Eiendomsservice, Sikkerhet og Beredskap, Handel, samt Frisør og Velvære.  Se årsrapport
Noen av bransjene har egen fagsjef/rådgiver, mens andre har sekretariater som yter service til medlemmene. Gratis tilgang på juridisk bistand er en viktig medlemsfordel. Listen over øvrige fordeler: Se egen oversikt. Juridisk vakttelefon er: 47 68 73 84

NHO Service og Handel har to hovedmålsettinger:
1) bidra til økt seriøsitet i arbeidslivet
2) bidra til å utvikle bedre tjenester i Norge. Under dette ligger våre mål om å bidra til økt profesjonalitet, økt verdiskaping og sikre arbeidsplasser.

Kontakt oss

NHO Service og Handel fremforhandler og forvalter en rekke tariffavtaler innenfor våre næringer. 
Se oversikt her

NHO Service og Handel startet som en liten forening for renholdbransjen i 1989 og har vokst til å bli den største arbeidsgiverorganisasjonen for private tjenester i Norge. Organisasjonen har 50 ansatte med Anne-Cecile Kaltenborn som øverste leder.   

 Facbook  Instagram  Twitter  Linkedin  Pressemeldinger (NTB)

Besøk: Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen, Oslo, 4 etg.
Post: NHO Service og Handel Postboks 5473 0305 Oslo Org.nr. 971 491 671 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!