Forebygger mobbing av skeive barn og unge

Publisert

rosa kompetanselogo

Snakk Trygt er er et slagord fra Rosa kompetanse som tilbyr kurs til ansatte i helse-, sosial-, skole- og justissektorene, samt bedrifter.

Vår medlemsbedrift Otrera inviterte denne uken barneverntjenesten og lærere fra Lunner Kommune til seminar i samarbeid med Rosa Kompetanse. Målet er å forebygge mobbing.

Otrera arbeider med veiledning innen barnevern og har dessuten heldøgns bo- og omsorgstilbud til mennesker med nedsatte funksjonsevner.

Bak satsingen "Rosa Kompetanse" står organisasjonen "FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold". Rosa kompetanse tilbyr kompetanseheving om kjønns- og seksualitetsmangfold til ansatte i helse-, sosial-, skole-, barnehage og justissektorene, samt til bedrifter. Satsingen er særlig opptatt av hvordan man kan forebygge identitetsbasert mobbing?

Maria Reklev har ansvar for barn og unge i NHO Service og Handel.
- Å møte og forstå barn og unge som funderer rundt egen kjønnsidentitet og uttrykk er meget viktig. Vi i Barn og Unge, NHO Service og Handel, mener at vi har et særlig ansvar for å gi alle barn og unge muligheter til å få være akkurat den de er, sier Maria Reklev. 

Bufdir: Seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk og kjønnskarakteristika

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: