NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

22 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
22 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Arendalsuka 2019

  NHO Service og Handel, våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere har en rekke arrangementer under Arendalsuka 2019. Her er oversikt.

 2. 20. august 2019,

  Inko, Harstad

  Kurs i arbeidsgiverkompetanse 2 (videregående kurs)

  Hva trenger arbeidsgiverne, helt konkret, for at samarbeidet med Arbeid og Inkludering skal oppleves effektivt og trygt? Arbeid og Inkludering arrangerer kurs i Harstad 20. august.

 3. 21. august 2019,

  Inko, Harstad

  Kurs i arbeidsgiverkompetanse 2 (videregående kurs)

  Hva trenger arbeidsgiverne, helt konkret, for at samarbeidet med Arbeid og Inkludering skal oppleves effektivt og trygt? Arbeid og Inkludering arrangerer kurs i Harstad 21. august.

 4. 21. august 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Metodekurs minoritetsnorsk

  Gry Nielsen, spesialrådgiver i Læringsnettverket, kurser deg i 1) Ulike rammevilkår opplærin, 2) Refleksjon om språk og pråkstilnærming, 3) Tips til ressurser og metodikk og 4) Erfaringsdeling av metoder for innlæring av ord og begreper.

 5. 28. - 29. august 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Karriereveiledning

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs 28. - 29. august i Oslo som sertifiserer deg i Norges mest brukte, profesjonelle, nettbaserte karriereveiledningsverktøy.

 6. Trendkonferanse og hagefest

  Vi byr på en spennende ettermiddag med de viktigste temaene og trendene for din bransje. Benytt også mulighetene til å bygge nettverk med kolleger og fagfolk på den årlige hagefesten for NHO Service og Handel.

 7. 2. - 3. september 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Asperger syndrom

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs i Oslo 2. - 3. september for veiledere som jobber med inkludering i arbeidslivet av personer med asperger syndrom, ADHD og ulike psykiske lidelser.

 8. 4. september 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Kurs i arbeidsgiverkompetanse 2 (videregående kurs)

  Hva trenger arbeidsgiverne, helt konkret, for at samarbeidet med Arbeid og Inkludering skal oppleves effektivt og trygt? Arbeid og Inkludering arrangerer kurs i Oslo 4. september.

 9. 17. september 2019

  , Stavanger

  Kurs i arbeidsgiverkompetanse 2 (videregående kurs)

  Hva trenger arbeidsgiverne, helt konkret, for at samarbeidet med Arbeid og Inkludering skal oppleves effektivt og trygt? Arbeid og Inkludering arrangerer kurs i Stavanger 17. september.