NHO Service og Handel

Innhold

Frisør og Velvære

Frisør og Velvære er en bransje i NHO Service og Handel.

 1. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Arbeid og inkludering, Bemanning og rekruttering, Drift og Service, Helse og velferd, Renhold, Handel, Frisør og velvære omoss, helseogvelferd, frisør, handel

  Hvem er årets beste bedrift?

  Vi skal kåre "Årets Service- og handelsbedrift 2020" og "Årets Talsperson 2020" og trenger din hjelp til finne verdige vinnere.

 2. Nyhet, Frisør og velvære frisør

  NFVBs landskonferanse

  NFVBs landskonferanse gjennomføres digitalt fredag 9. oktober fra klokken 10.00 til 16.00. Meld deg på nå.

 3. Nyhet, HMS, Frisør og velvære frisør

  Sykefraværet øker – frisørene frykter for høsten

  – Denne bransjen består av tusenvis av samvittighetsfulle medarbeidere som tar smittevernet på høyeste alvor. Vi jobber i nærkontaktbransjen og det alle frykter mest er selv å bli en smittespreder. Vi går jo alle rundt og snufser litt om høsten, kanskje også med litt sår hals. Men skal vi droppe å gå på jobb av den grunn, hvor går grensen, spør NFVB-leder Anne Mari Halsan til Budstikka

2.700 frisør og velværebedrifter omsatte for 10,8 milliarder (+2%) i 2018.

NHO Service og Handel har fått utformet forslag til en avtale mellom huseier og leietaker som kan bidra til å løse den økonomiske krisen som følger av koronoa-epidemien.

Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) er en bransjeorganisasjon i NHO Service og Handel.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!