NHO Service og Handel

Innhold

Lønn og tariff

Vi fremforhandler og forvalter en rekke tariffavtaler innenfor servicenæringen.

Lønnsoppgjøret er utsatt til høsten 2020. I tillegg til å forhandle om lønn kan partene bli enige om å endre andre bestemmelser i tariffavtalene. 

Tariffoppgjøret 2019 for de ulike bransjene i NHO Service og Handel.

Siste nytt:

 1. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Lønn og tariff

  Flere vektere er tatt ut i streik fra onsdag 23. september

  Norsk Arbeidsmandsforbund har varslet opptrapping av streiken og tar ut ytterligere 389 vektere ansatt i Securitas AS og Avarn Security AS fra onsdag 23. september.

 2. Nyhet, Lønn og tariff, Renhold oppgjøret2020

  Utsetter forhandlinger om renholdsoverenskomsten

  Vi må utsette de planlagte forhandlingene av renholdsoverenskomsten med Norsk Arbeidsmansforbund (NAF) som var berammet til 23. - 24. september.

 3. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Vekterstreik etter brudd i meklingen mellom NHO Service og Handel, Parat og NAF

  803 vektere tas ut i streik onsdag 16. september. Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) valgte å gå til streik etter mekling på overtid med NHO Service og Handel natt til onsdag.

 4. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Mekling av Riksavtalen i oktober

  Det blir mekling på Riksavtalen 22. og 23. oktober for oppgjøret mellom Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv. For våre medlemmer er Riksavtalen særlig viktig for drift og dervice, kantiner, forpleining, catering og bemanningsbransjen.

 5. Nyhet, Lønn og tariff, Handel handel, oppgjøret2020

  Medlemsmøte om handelsoverenskomsten

  Det blir webbasert medlemsmøte om handelsoverenskomsten 17.september kl. 14.00. Forhandlinger om handelsoverenskomsten starter 3. november mellom NHO Service og Handel og Handel og Kontor.

 6. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Brøt forhandlinger om Riksavtalen

  Fellesforbundet og Parat har onsdag 9. september 2020 meldt til NHO Reiseliv at de bryter forhandlingene om Riksavtalen. Riksmekleren overtar nå ansvaret for oppgjøret og kaller partene inn til mekling. Berørte bedrifter får tilsendt informasjon på epost.

 7. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Forhandlinger om Riksavtalen starter mandag

  Blant våre medlemmer er Riksavtalen særlig viktig for Drift og Service, kantiner, forpleining, catering og bemanningsbransjen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!