NHO Service og Handel

Innhold

Lønn og tariff

Vi fremforhandler og forvalter en rekke tariffavtaler innenfor servicenæringen.

Her er oversikt over lønnsregulering og andre elementer som følger av oppgjøret 2018 for bedrifter i NHO Service og Handel.

Baard Fiksdal

Et nytt hefte gir deg alt du trenger å vite for å være godt rustet i tariffoppgjøret. Heftet er laget av NHO Service og Handel og er tilgjengelig på web. Du får alt fra gode medieråd og ordbok til hva du som arbeidsgiver bør gjøre i ulike faser av et oppgjør.

Siste nytt:

 1. Nyhet, Lønn og tariff, Helse og velferd helseogvelferd

  Pleie- og omsorgsoverenskomsten behandles av Rikslønnsnemnda

  Rikslønnsnemnda skal 7. mars 2019 avgjøre innholdet i Pleie- og omsorgsoverenskomsten, etter konflikten mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel.

 2. Nyhet, Lønn og tariff, Helse og velferd helseogvelferd, seriøst arbeidsliv

  - En enorm lettelse at konflikten er over

  Første arbeidsdag etter en måned med streik startet i dag tidlig med intervju med NRK Østlandssendingen for Godthaab Helse og Rehabilitering i Bærum.

 3. Nyhet, Lønn og tariff, Helse og velferd helseogvelferd

  Tvungen lønnsnemnd i sykepleierstreiken

  Regjeringen grep tirsdag inn i konflikten mellom NSF og NHO Service og Handel og Abelia med tvungen lønnsnemnd. Konflikten avsluttes umiddelbart og de ansatte går tilbake til arbeid så snart det praktisk er mulig.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!