#205

Vi mener

Når vi snakker, blir du hørt. Vi fronter dine saker. Jo flere bedrifter vi er, desto større slagkraft har vi. Her er det viktigste vi arbeider med politisk:

Siste nytt:

 1. Dagligvare har hatt lave marginer under prisoppgangen

  -Vi glade for at Konkurransetilsynet nå bekrefter det også våre tall viser: Dagligvarebransjen skodde seg ikke på prisoppgangen, men har hatt lavere driftsmargin siste to årene enn under pandemien, sier Linda Vist, direktør for bransjen Handel i NHO Service og Handel.

 2. Gjennomslag for å sende saken tilbake til regjeringen

  Justiskomiteen på Stortinget vender tommelen ned for Regjeringens forslag om svekke kompetansekrav innen sikkerhet på flyplasser. NHO Service og Handel og Norsk Arbeidsmandsforbund har fått gjennomslag for at saken sendes tilbake til Regjeringen for ny vurdering.

 3. -Setter sikkerheten på spill

  - Regjeringen har foreslått omfattende endringer i vaktvirksomhetsloven. Det vil redusere dramatisk hvor mange vektere som skal ivareta sikkerheten på norske flyplasser. Hvor sikkert blir det, skriver Terje Mikkelsen, Norsk Arbeidsmandsforbund og Arne Stadheim, NHO Service og Handel i Dagsavisen.

Kvalitet23

Kvalitet 23 er en analyse av kommuners ressursbruk relatert til hvilken effektivitet og kvalitet de oppnår innen tre tjenesteområder

Mann
 • Skjalg Engebø
 • Direktør kommunikasjon og politikk
 • Pressebilder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?