#205

Vi mener

Når vi snakker, blir du hørt. Vi fronter dine saker. Jo flere bedrifter vi er, desto større slagkraft har vi.

Siste nytt:

 1. Plastpose-kutt i høyt tempo

  Medlemmene i Handelens Miljøfond har vedtatt å utsette kontingentøkningen på plastposer som var planlagt 1. januar. Siden august har det vært en reduksjon i plastposeforbruk på nær 40 prosent, og nedgangen ser ut til å fortsette.

 2. Skattefradrag for tjenester i hjemmet: Vinn-vinn-vinn for samfunnet

  Hvorfor velger så mange land å gi økonomisk incentiv for tjenester i hjemmet? Fordelene er så mange at stadig flere, også her til lands, mener dette er veien å gå. En rapport fra Vista Analyse underbygger hvorfor, skriver Adm. direktør Anne-Cecilie Kaltenborn, NHO Service og Handel i en kronikk.

 3. Mange trenger en rettferdig og bærekraftig Avtalefestet Pensjon

  Etter Fellesforbundets landsmøte-nei til å jobbe for ny AFP kan det gå lang tid før store ansattgrupper i tjeneste- og handelssektoren kan ta del i en AFP-ordning. De opplever at årene går, og at endring haster for dem, skriver Anne-Cecilie Kaltenborn i Dagens Perspektiv.

 4. Brüssel-møte om anbud i renholdsbransjen

  Offentlige anbud var et av temaene da Norsk Arbeidsmandsforbund og NHO Service og Handel denne uken var Brüssel og snakket om renholdsbransjen, invitert av EU-kommisjonen.

 5. 38 prosent færre plastposer

  Det er nå 38 prosent nedgang i plastposesalg sammenliknet med tilsvarende måneder i fjor. Det betyr 18 millioner færre plastposer i Norge bare i august og like mange i september.

 6. - Fjern den ekstra arbeidsgiveravgiften

  Ekstra arbeidsgiveravgift, grensehandel og brukthandel/reprasjoner var tema da NHO Service og Handel var på høring i Finanskomiteen om statsbudsjettet i dag.

Kvalitet23

Kvalitet 23 er en analyse av kommuners ressursbruk relatert til hvilken effektivitet og kvalitet de oppnår innen tre tjenesteområder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt