#205

Vi mener

Når vi snakker, blir du hørt. Vi fronter dine saker. Jo flere bedrifter vi er, desto større slagkraft har vi. Her er det viktigste vi arbeider med politisk:

Siste nytt:

 1. Gjennomslag for å sende saken tilbake til regjeringen

  Justiskomiteen på Stortinget vender tommelen ned for Regjeringens forslag om svekke kompetansekrav innen sikkerhet på flyplasser. NHO Service og Handel og Norsk Arbeidsmandsforbund har fått gjennomslag for at saken sendes tilbake til Regjeringen for ny vurdering.

 2. -Setter sikkerheten på spill

  - Regjeringen har foreslått omfattende endringer i vaktvirksomhetsloven. Det vil redusere dramatisk hvor mange vektere som skal ivareta sikkerheten på norske flyplasser. Hvor sikkert blir det, skriver Terje Mikkelsen, Norsk Arbeidsmandsforbund og Arne Stadheim, NHO Service og Handel i Dagsavisen.

 3. Gi innspill til næringsministerens Forenklingsportal for næringslivet

  Hjelp næringsministeren med å forenkle, slik at det blir mindre byråkratisk for deg å drive. I dag lanserte næringsminister Jan Christian Vestre en plan for å spare næringslivet for tid og kostnader. Vestre vil gjøre det enklere å drive og jobbe i næringslivet.

 4. Partnerskap skal halvere engangsemballasje innen 2026

  - Vi har signert en plastpakt som blir viktig for å kutte engangsemballasje, sier Linda Vist, direktør for handel i NHO Service og Handel. Norengros og Reitan Convenience var blant de første handelsaktørene som signerte avtalen.

Kvalitet23

Kvalitet 23 er en analyse av kommuners ressursbruk relatert til hvilken effektivitet og kvalitet de oppnår innen tre tjenesteområder

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt