Helse, miljø og sikkerhet

Systematisk HMS-arbeid gir fornøyde medarbeidere som igjen gir fornøyde kunder.

HMS-nyheter

  1. HMS-kurs for ledere i februar

    Vi skal i februar ha en serie HMS-kurs for ledere. Hvert kurs går over fire timer, gir deg verktøyene du trenger og tilfredsstiller kravet om lovpålagt opplæring innen HMS.

  2. Gratis HMS-nettverk for medlemsbedrifter

    Gjennom NHO Service og Handel sitt HMS-nettverk får du muligheten til å utvide dine forbindelser innen HMS-arbeidet og samtidig få gratis veiledning innen helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.

  3. Ansatte, arbeidsgivere og vintervirus

    Spørsmål melder seg både hos ansatte og ledere om influensasesongen, med korona som prikken over i-en. Hvem blir mest syk? Bør folk i større grad holde seg hjemme? Og hvordan kan og bør arbeidsgivere forberede seg på en slik varslet sykefraværskrise, spør Anne-Cecilie Kaltenborn i Dagens Perspektiv.

Gratis verktøy for bedre arbeidsmiljø

En bra dag på jobb er et gratis verktøy utviklet av Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI). Det er basert på forskning og spesialtilpasset ulike bransjer for å hjelpe virksomheter til å skape et bedre arbeidsmiljø.

Hva kjennetegner en god og fremtidsrettet arbeidsgiver?

Abelia har bedt et utvalg med arbeidslivseksperter å gi råd og utvikle vår forståelse for fremtidens arbeidsliv og hva dette vil kreve av fremtidens arbeidsgivere.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!