Helse, miljø og sikkerhet

Systematisk HMS-arbeid gir fornøyde medarbeidere som igjen gir fornøyde kunder.

HMS-nyheter

  1. Opptak av webinar om digital sikkerhet

    Her er opptak av webinaret "Sikkerhet i en digital hverdag påvirker arbeidsmiljøet", med Roar Thon, som er fagdirektør for sikkerhetskultur hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

  2. Vi du bidra til Nasjonalt arbeidstidsregister?

    800.000 norske arbeidstakere registrerer arbeidstiden sin elektronisk. Det skjer i STAMIs nasjonale arbeidstidsregister A-TID og gir bedre kunnskaps om samspillet mellom arbeidstidsordninger, helse og sikkerhet. Nå søkes flere bedrifter som vil delta.

Gratis verktøy for bedre arbeidsmiljø

En bra dag på jobb er et gratis verktøy utviklet av Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI). Det er basert på forskning og spesialtilpasset ulike bransjer for å hjelpe virksomheter til å skape et bedre arbeidsmiljø.

Hva kjennetegner en god og fremtidsrettet arbeidsgiver?

Abelia har bedt et utvalg med arbeidslivseksperter å gi råd og utvikle vår forståelse for fremtidens arbeidsliv og hva dette vil kreve av fremtidens arbeidsgivere.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?