Artikkelarkiv

Vis filtrering

77 resultater

Type artikkel
Velg område
77 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Opptak av webinar om digital sikkerhet

  Her er opptak av webinaret "Sikkerhet i en digital hverdag påvirker arbeidsmiljøet", med Roar Thon, som er fagdirektør for sikkerhetskultur hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

 2. Vi du bidra til Nasjonalt arbeidstidsregister?

  800.000 norske arbeidstakere registrerer arbeidstiden sin elektronisk. Det skjer i STAMIs nasjonale arbeidstidsregister A-TID og gir bedre kunnskaps om samspillet mellom arbeidstidsordninger, helse og sikkerhet. Nå søkes flere bedrifter som vil delta.

 3. HMS-nettverk i Service og Handel: En kjempesuksess

  Service- og handelsbransjene interesserer seg for hvordan virksomhetene kan jobbe smartere med HMS-prosesser. Mange møtte opp til første runde med HMS-nettverk – til tross for at datoene traff i og rett etter påske.

 4. Bli med på Hele Norge Øver

  - Norske små og mellomstore bedrifter tror ikke at de kan rammes av cyberangrep, det er feil, sier Alexander Haneng, direktør innovasjon og bærekraft i NHO Service og Handel.

 5. Ansatte, arbeidsgivere og vintervirus

  Spørsmål melder seg både hos ansatte og ledere om influensasesongen, med korona som prikken over i-en. Hvem blir mest syk? Bør folk i større grad holde seg hjemme? Og hvordan kan og bør arbeidsgivere forberede seg på en slik varslet sykefraværskrise, spør Anne-Cecilie Kaltenborn i Dagens Perspektiv.

 6. Opptak av webinar

  Her er opptak av vårt webinar ”Lovendringer for verneombud og AMU” som ble arrangert 14. november 2023. Krever innlogging. Samme brukernavn og passord som for arbinn.

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?