Artikkelarkiv

159 resultater

159 resultater funnet med valgt filtrering
  1. |

    Reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus

    NHO, Matvett og vårt medlem Compass Group starter i dag bærekraftprosjektet; «NHO beste praksis kantine 2.0» med fokus på reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus! Samarbeidsprosjektet vil vare i 12 måneder og målet er å redusere matsvinn med 30 prosent, samt øke bevisstheten blant ansatte.

  2. |

    Hverdagsmatens riddere

    Drep meg, herre konge, men ikkje med graut, sa skalden Halle da Harald Hardråde ville tvinge i ham grøt som straff for hans spottevers, da kjøttfatet gikk tomt for tidlig. Den munnrappe replikken reddet livet til skalden, og huskes tusen år senere. Diskusjoner rundt kosthold og kjøttmengder er med andre ord ikke noe nytt.

  3. |

    Matbransjen venter opptur og økende rekruttering

    Søkertall til Restaurant- og matfag har sunket i flere år, men nå har trenden snudd. På landsbasis er det en god økning i elever som har dette som sitt førstevalg. Skoler og næringslivet bør nå jobbe godt sammen og sørge for at flere fullfører utdanningen med fag- eller svennebrev.

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?