NHO Service og Handel

Innhold

Pensjon

NHO Service og Handel arbeider for bærekraftige løsninger i tråd med prinsippene i pensjonsreformen. Private løsninger er konkurransedyktige og i tråd med arbeidslinjen. Pensjonsreformen må videreføres for å sikre bedre mobilitet mellom offentlig - og privat sektor.

  1. Nyhet, Arbeidsliv Pensjon

    Slik takler du krav om pensjonskonto

    NHO Service og Handel ønsker å gjøre deg som arbeidsgiver bedre rustet til å håndtere lovfestet krav om pensjonskonto for alle. Velkommen til webinar 4. Juni klokken 12.30 i samarbeid med Storebrand, vår foretrukne pensjonsleverandør.

  2. Nyhet, Næringspolitikk, Arbeidsliv Pensjon

    Permitterte bør få stå i pensjonsordningen

    LO og NHO ønsker at arbeidstakere som er permittert på grunn av korona-krisen fortsatt kan få stå i bedriftenes tjenestepensjonsordninger, selv om sparing og risikodekning opphører. I forslaget betaler bedriftene kun for administrasjon og forvaltning.

  3. Nyhet, Næringspolitikk, Arbeidsliv Pensjon, seriøst arbeidsliv, arbeidsrett

    Partssammensatt utvalg skal se på pensjonsreglene

    Regjeringen foreslår å sette ned et partssammensatt utvalg for å utrede om det bør gjøres endringer i tjenestepensjonslovgivningen

NHO har gjort det enkelt å få et godt pensjonstilbud til din bedrift. NHO Pensjon er en medlemsfordel levert av Storebrand.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!