NHO Service og Handel

Innhold

Handel

Varehandel, håndverk og personlig tjenesteyting.

Nyheter

 1. Nyhet, Tall og fakta, Handel handel, statistikkhandel

  Handel faller til normalen

  45 prosent av bedriftene opplever lavere etterspørsel siste fire uker, viser ferske tall fra NHO Service og Handels medlemsundersøkelse.

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Handel handel, handelspolitikk, Konkurranselikevilkar

  Høye innkjøpsforskjeller i dagligvarebransjen var ikke et engangstilfelle

  Ny rapport fra Konkurransetilsynet om innkjøpsbetingelser i dagligvaremarkedet viser at forskjeller i pris på 15 prosent har forekommet oftere enn man trodde. Dette hindrer nyetableringer og gir folk flest et dårligere tilbud.

 3. Nyhet, Næringspolitikk, Handel handel, handelspolitikk

  - Klestoll må bort

  Privatpersoner som kjøper klær på nettet slipper toll på varer opp til 3000 kroner, mens butikkene må betale toll når de importerer klær. - Urimelig konkurransevridning, mener NHO Service og Handel.

NHO Service og Handel har fått utformet forslag til en avtale mellom huseier og leietaker som kan bidra til å løse den økonomiske krisen som følger av koronoa-epidemien.

"Fjerning av 350-kronersregelen for import til Norge – virkninger på sysselsetting og inntekter til staten"

Rapporten er laget av Menon Economics i 2018 på oppdrag fra Hovedorganisasjonen Virke, Handel og kontor i Norge, NHO Service og Handel, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!