NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

26 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
26 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 29. januar 2020

  Læringsnettverket - Sertifisering i Rådgiveren og Veilederen Basis

  Rådgiveren og Veilederen Basis er screeningstester som krever at instruktøren er sertifisert, noe man oppnår ved å delta på denne kursdagen.

 2. 30. januar - 10. september 2020,

  Clarion Hotel Oslo , Oslo

  NFVBs lederprogram

  Første kull av NFVB lederprogram ble raskt fulltegnet, og vi følger opp med nytt kurs! Eiere og ledere i Norske frisør- og velværebedrifter inviteres til et utviklingsprogram tilpasset bransjen og hver enkelt deltaker. Gjennom fem samlinger, coaching og oppfølging underveis vil du få konkrete verktøy og trening som gjør deg til en bedre leder. Det er en investering som vil synes på bunnlinjen!

 3. 4. februar - 24. april 2020,

  Høgskolen i Innlandet, Lillehammer

  Høgskolestudium: Metoder og arbeidsformer i arbeidsinkluderin

  I samarbeid med Høgskolen i Innlandet tilbyr Arbeid & Inkludering i NHO SH nå et nytt spennende studium i metoder og arbeidsformer i arbeidsinkludering. Det innebærer dypdykk i metodene SE, IPS og Ringer i Vannet.

 4. 4. februar 2020,

  Lysaker

  Seminar om internasjonale ansettelser

  Problemstillinger bedrifter møter på ved internasjonale ansettelser er tema for et gratis seminar i regi av Storebrand på Lysaker utenfor Oslo 4. februar.

 5. 5. februar - 16. november 2020

  , Agder

  NHO-lederprogram søker talenter

  Future impact er et program som er utviklet i samarbeid mellom private og offentlige aktører – NHO, KS, DnB og fylkeskommunen- og tar sikte på å heve kompetansen til deltakerne spesielt innen bærekraft og digitalisering.Søknadsfristen er medio desember med oppstart i februar 2020.

 6. 11. - 12. februar 2020,

  Sandefjord

 7. 11. - 12. februar 2020,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Asperger syndrom

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs i Oslo 11. - 12. feb for veiledere som jobber med inkludering i arbeidslivet av personer med asperger syndrom, ADHD og ulike psykiske lidelser.

 8. 11. - 13. februar 2020

  , Nærigslivets Hus Oslo

  Innføringskurs i Motiverende Intervju (MI)

  Vår største utfordring er å fremme motivasjon for endring. Motiverende Intervju (MI) er langt på veg et svar på denne utfordringen.

 9. 12. februar 2020,

  Næringslivets hus, Middelthuns gate 27, 0368 Oslo

  Årsmøte - Drift og Service

  Fra nyttår fusjonerer FDV og Renhold og Eiendomsservice. Den nye bransjen heter Drift og Service, og vi ønsker velkommen til bransjens første årsmøte.

 10. 13. februar 2020,

  Næringslivets Hus, Oslo

  NHOs HMS-dag 2020

  Hvordan møte det nye arbeidslivet? Hvilke trender i samfunnet kan påvirke arbeidsmiljøet vårt fremover? Årets HMS-dag tar opp nye verktøy vi har for å gjøre et best mulig HMS-arbeid i hverdagen