NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

36 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
36 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 18. januar 2019

  Risiko for kidnapping blant næringslivsaktører

  På bakgrunn av mange henvendelser denne uken har NSR satt opp et frokostseminar 18. januar for NHO-medlemmer med overskriften "Risiko for kidnapping blant næringslivsaktører. Hva er trusselen?"

 2. 23. januar 2019

  Høgskolestudium: Veiledning – med et spesielt fokus på karrierekompetanse og karrierelæring

  I samarbeid med Høgskolen i Innlandet ønsker vi å tilby et nytt studium i karriereveiledning med særlig vekt på karrierekompetanse og karrierelæring.

 3. 24. januar 2019

  Introdag for nye daglige ledere

  Alle bransjer har sine spesielle kjennetegn, slik er det også med arbeid- og inkluderingsbransjen. Vi ønsker daglig ledere som har vært ansatt ganske kort tid velkommen til en dag hvor vi belyser ulike sider ved det å lede en arbeid og inkluderingsbedrift.

 4. 29. januar 2019

  Vil du selge til det offentlige?

  NHO Viken Oslo arrangerer på Thon Hotel Arena, Nesgata 1, Lillestrøm et seminar som å selge til det offentlige: Innovative anskaffelser er en metode for å kjøpe smartere – gjennom å gå i tidlig dialog med markedet. På frokostmøtet får du nyttige tips om hva du som leverandør til det offentlige bør vite og tenke på.

 5. 30. januar 2019

  Introduksjonskurs i anbudsskriving

  Dette er kurs for deg som har behov for grunnleggende opplæring i anbudsskriving. Kurset vil være todelt, hvor det først fokuseres på aktuelle juridiske problemstillinger og del to vil ha fokus på hvordan utforme et faglig godt anbud.

 6. 30. januar 2019

  Nasjonale strategier for digital sikkerhet

  Justis- og beredskapsdepartementet, Forsvarsdepartementet og Kunnskapsdepartementet lanserer i Oslo Kongressenter ny nasjonal strategi for digital sikkerhet og nasjonal strategi for digital sikkerhetskompetanse.

 7. 31. januar 2019

  Anbudsseminar

  I 2019 starter Nav en ny anbudsrunde for Avklaring og Oppfølging. På samlingen vil vi trekke lærdom fra den forrige store anbudsrunden, og sette fokus på hva NAV etterspør i den kommende.

 8. 5. februar 2019

  Flere private arbeidsplasser i Kongsbergregionen?

  NHO Viken Oslo og Kongsberg Næringsforum inviterer bedriftsledere, ordførere, ordførerkandidater og lokalpolitikere til frokostmøte.

 9. 5. februar 2019,

  Næringslivets Hus, Møterom Gustav Vigeland 2

  Lansering av bransjestandard for skadesanering

  NHO Service og Handel, bransjen FDV har gleden av å invitere til lansering av bransjestandard for skadesanering

 10. 5. februar 2019

  Sertifiseringskurs Karriereverktøy - Karriereveiledning

  Dette er Norges mest populære kurs i karriereveiledning. Her sertifiseres du i Norges mest brukte profesjonelle nettbaserte karriereveiledningsverktøy. Det brukes til å gjennomføre gode karrierevalg enten det gjelder skole, studie eller jobbvalg. Du kan også bruke Karriereverktøy til å kartlegge veiledningsbehovet og utvikle karriereferdigheter (Karrierekompetanse). Karriereverktøy egner seg for bruk i alle sektorer.