NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

28 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
28 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 24. september 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Er du klar for å treffe offentlige oppdragsgivere?

  Er du klar for å treffe mulige offentlige oppdragsgivere? 24 september inviterer vi til dialogkonferanse i Næringslivets Hus i Oslo.

 2. 24. - 26. september 2019

  , Nærigslivets Hus Oslo

  Innføringskurs i Motiverende Intervju (MI)

  Vår største utfordring er å fremme motivasjon for endring. Motiverende Intervju (MI) er langt på veg et svar på denne utfordringen.

 3. 25. september 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Kurs i arbeidsrett for sikkerhetsbransjen

  Kurset er for deg som er leder eller har personalansvar. Det er basert på våre erfaringer fra medlemsbedriftene. Kurset tar for seg juridiske problemstillinger som arbeidsgiver ofte møter i hverdagen.

 4. 25. - 27. september 2019,

  Radisson Blu Hotel, Tromsø

  Seminar for sykehusrenhold 2019

  Årets seminar blir arrangert i Tromsø 25. - 27. september. Forum For Sykehusrenhold (FFS) består av representanter fra fem av de største sykehusene i landet, og alle regionale helsefortak er representert.

 5. 26. september 2019

  , Næringslivets Hus

  NHOs kompetansebarometer.

  Årets kompetanse-undersøkelse er besvart av mer enn 7000 bedrifter og viser oss kompetansebehov blant NHOs medlemsbedrifter. Resultatet legges frem 26. september

 6. 8. oktober 2019,

  Næringslivets hus, Oslo

  Oppsigelse under sykefravær

  På dette kurset vil vi se nærmere på når en oppsigelse begrunnet i arbeidstakers sykefravær vil være gyldig. Det er i senere tid avsagt en rekke dommer som omhandler oppsigelse på grunn av arbeidstakers sykefravær.

 7. Praktisk prosjektledelse

  Prosjekt er den vanligste måten å gjennomføre endringer på. En systematisk tilnærming til prosjektstyring øker sannsynligheten for å lykkes. Dette kurset gir deg en god innføring i prosjektfaget; fra planlegging, leveranse og evaluering.

 8. 10. oktober 2019,

  Det Norske Teateret, Oslo

  Faglig frokostmøte for renholdsbransjen

  NHO Service og Handel har en tett relasjon til Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) som arrangerer faglig frokost i Oslo 10.oktober.

 9. 10. oktober 2019,

  Clarion Hotel Oslo , Oslo

  NFVBs lederprogram

  NFVB Lederprogram er skreddersydd for frisør- og velværebedrifter i samarbeid med Leading Edge v/Alf Inge Cleve-Stiansen. Programmet er satt sammen over 5 samlinger og strekker seg over 1 år med individuell coaching underveis. Programmet passer perfekt for ledere i både hudpleiebedrifter og frisørsalonger.

 10. 10. oktober 2019,

  Næringslivets Hus, Fontenen

  Årsmøte Handel

  Vi ønsker medlemmer velkommen til årsmøte i bransjeforeningen Handel