NHO Service og Handel

Innhold

Kalender

Vis filtrering

45 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
45 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Arendalsuka 2019

  NHO Service og Handel, våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere har en rekke arrangementer under Arendalsuka 2019. Her er oversikt.

 2. 20. august 2019,

  Inko, Harstad

  Kurs i arbeidsgiverkompetanse 2 (videregående kurs)

  Hva trenger arbeidsgiverne, helt konkret, for at samarbeidet med Arbeid og Inkludering skal oppleves effektivt og trygt? Arbeid og Inkludering arrangerer kurs i Harstad 20. august.

 3. 20. august 2019,

  Måltidets Hus, Stavanger

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Stavanger 21. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Rogaland, NHO Service og Handel, Abelia, Validé og Norwegian Smart Care Cluster.

 4. 21. august 2019,

  Inko, Harstad

  Kurs i arbeidsgiverkompetanse 2 (videregående kurs)

  Hva trenger arbeidsgiverne, helt konkret, for at samarbeidet med Arbeid og Inkludering skal oppleves effektivt og trygt? Arbeid og Inkludering arrangerer kurs i Harstad 21. august.

 5. 21. august 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Metodekurs minoritetsnorsk

  Gry Nielsen, spesialrådgiver i Læringsnettverket, kurser deg i 1) Ulike rammevilkår opplærin, 2) Refleksjon om språk og pråkstilnærming, 3) Tips til ressurser og metodikk og 4) Erfaringsdeling av metoder for innlæring av ord og begreper.

 6. 21. august 2019,

  Næringslivets Hus, Næringslivets Hus og Lofoten Fiskerestaurant

  Årsmøte Renhold og Eiendomsservice

  Vi ønsker medlemmer velkommen til medlemsmøte og årsmøte for bransjeforeningen Renhold og Eiendomsservice med påfølgende middag på Lofoten fiskerestaurant

 7. 27. august 2019,

  Scandic Solsiden , Trondheim

  Valg 2019: Sammen om fremtidens velferdssamfunn

  Trondheim 27. august: Hvordan kan vi gjennom et godt offentlig - privat samspill løse behovene i dagens og morgendagens velferdssamfunn? Seminaret er i regi av NHO Trøndelag.

 8. 28. august 2019,

  Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien

  De ansattes helse. Ditt problem?

  Life Improvement er en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som sammen med NHO Telemark inviterer til frokostmøte i Skien 28. august. Fokus: Hvordan du blir møtt av leder og kolleger påvirker din tro på mestring, og kan være avgjørende for om du velger å bli hjemme eller komme på jobb.

 9. 28. - 29. august 2019,

  Næringslivets Hus, Oslo

  Karriereveiledning

  Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel har et kurs 28. - 29. august i Oslo som sertifiserer deg i Norges mest brukte, profesjonelle, nettbaserte karriereveiledningsverktøy.