NHO Service og Handel

Innhold

Regulering av bemanningsbransjen

Bemanningsbransjen er en av de mest gjennomregulerte bransjer i Norge. Reguleringene er i Arbeidsmiljøloven, Arbeidsmarkedsloven samt i forskrifter.

Utfordringer vi i dag ser i bemanningsbransjen skyldes ikke at bransjen ikke er tilstrekkelig regulert, men utilstrekkelig håndhevelse av dagens regler. NHO Service og Handel støtter en styrking av Arbeidstilsynet for å sikre bedre etterlevelse av  gjeldende regelverk.

 1. Nyhet, Næringspolitikk, Bemanning og rekruttering seriøst arbeidsliv, Regulering av bemanningsbransjen

  Ny høring om innleie

  Fagsjef for bemanningsbransjen Even Hagelien la frem hovedpunkter fra NHO Service og Handel da Arbeids- og sosialkomiteen i dag (25.04) hadde høring om "Endringer i arbeidsmiljøloven" (fast og midlertidig ansettelse og innleie fra bemanningsforetak).

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Bemanning og rekruttering Regulering av bemanningsbransjen

  Foreslår lovendringer om innleie

  Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie foreslår flere nye tiltak for å få slutt på såkalte nulltimerskontrakter og vil begrense bruken av innleie i bygg- og anleggsbransjen.

 3. Nyhet, Næringspolitikk, Bemanning og rekruttering seriøst arbeidsliv, Regulering av bemanningsbransjen

  Bemanningsbransjens fremtid

  Driver du bemanningsbedrift i Trondheim? Da kan du kanskje komme på en debatt om bransjens fremtid som arrangeres på Litteraturhuset den 11. april kl. 18:00.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!