Tromsø starter bransjenettverk

Publisert

#205

Foto: Even Hagelien.

Et bedre lokalt medlemstilbud er målet for nettverk som er opprettet i flere deler av landet i regi av Bemanning og Rekruttering i NHO Service og Handel. Denne uken startet Tromsø sitt nye nettverk.

Er du interessert i å delta ?

Kontaktpersoner i Tromsø er: 

 

Øvrige nettverk er etablert i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Haugesund og Trondheim.

Den 10. april ble oppstartsmøtet for Bransjenettverk Tromsø holdt i NHO Arktis sine lokaler i Tromsø. En bra gruppe med representanter fra en rekke medlemmer i Tromsø-område møttes for å utveksle erfaringer og å få informasjon om marked og næringspolitikk.

Regiondirektør Målfrid Baik åpnet møtet ved å gi informasjon om NHO Arktis og det tilbudet som medlemmene tilbys i regionen. Fagsjef Even Hagelien tok så over med en presentasjon av bransjestatistikk og det politiske spillet rundt bransjens rammevilkår. Den politiske prosessen fra valgkampen, regjeringens høringsnotat fra i fjor sommer, diverse representantforslag på Stortinget med vedtak i mars frem til hva man regner med at vil komme i regjeringens proposisjon (som faktisk kom senere på dagen) ble gjennomgått og diskutert.

På slutten av dagen ble etableringen av bransjenettverket diskutert og det var enighet om at man burde etablere faste møter i Tromsø hvert halvår, og at det også kan være aktuelt å ta initiativ til kurs og politiske møter. Så sant det er tilstrekkelig plass er det ønskelig å holde møtene hos NHO Arktis.

Vi vil rette en særlig takk til Marlen Lauritsen fra Randstad Tromsø og Richart Flatvold fra PVS som har påtatt seg å være kontaktpersoner for Tromsø nettverket.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?