Ann Marita (20) skal gi toppolitikerne en «makeover»

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

#205

KLAR: Ann Marita Isaksen (20) er godt forberedt, og er klar for å ta i mot toppolitikerne.

Ann Marita Isaksen (20), som er 2. årslærling hos Lucky Frisør Pollen, får celebert besøk under Arendalsuka. På kundelisten står nemlig navn som Knut Arild Hareide (KrF), Tale Maria Krohn Engvik («Helsesista»), Monica Mæland (H) og Anniken Hauglie (H).

2018 er Yrkesfagenes år, og derfor er det lærlingene som rår under Norske frisører- og velværebedrifters (NFVB) arrangementer under Arendalsuka.

Kreative talenter

Hvert år tar frisørbransjen inn cirka 600 nye lærlinger, og er virkelig en av de store lærling-fagene i Norge. Men dette kan man ikke ta for gitt. NFVB er blant de som jobber for å sikre tilstrekkelig pågang av riktige talenter til fagene, og for å unngå at noen dropper ut av utdanningen.

- Dette gjør vi blant annet ved å ha fokus på kvalitet og motivasjon. Men vi ser at mange av de flinkeste elevene på ungdomsskolen sluses inn på studiespesialisering, til tross for at elevene kanskje har sterkere kreative talenter som gjør seg godt i et kreativt yrke som frisør, sier president for NFVB, Edel Kristin Teige.

- For oss er det helt avgjørende at politikere og andre influensers snakker opp yrkesfag, legger hun til.

Gleder seg

Derfor skal KrF-leder Knut Arild Hareide , Anniken Hauglie (H), arbeids- og sosialminister, Monica Mæland (H), kommunal- og moderniseringsminister, og Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som «Helsesista», få en «make over» hos det som er en av de store bransjene for lærlingplasser. De skal alle få en mindre behandling hos de dyktige lærlingene hos Lucky Frisør. 

- Vi er veldig glade for at toppolitikerne og «Helsesista» stiller opp og setter fokus på frisørlærlinger. Lærlingene får vist hvor flinke de blir til frisering, styling og make-up i løpet av læretiden i frisørbransjen, sier Teige.  

Frisørtimene på Arendalsuka:
(Lucky Frisør Amfi Arendal. Vesterveien 4, 4836 Arendal).

  • Tirsdag 14. august klokken 15.00: Knut Arild Hareide (KrF).
  • Onsdag 15. august klokken 11.00: Monica Mæland (H).
  • Onsdag 15. august klokken 16.00: Anniken Hauglie (H).
  • Torsdag 16. august klokken 13.00: Tale Marie Krohn Engvik «Helsesista».

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!