Frisør henter eldre som ikke kommer seg ut

skilt i vinduet hos rock frisør

Rock Frisør fikk ideen at de vil kjøre og hente eldre som ikke kommer seg ut i samarbeid med frivillige. Tusenvis leste om dette på Facebook og i avisene. Det er blitt en snakkis. Tirsdag kom de første kundene fra et sykehjem, skriver Porsgrunns Dagblad.

Faksimile Porsgrunns Dagblad.

I forrige uke gikk Gina Helgesen på Rock Frisør i Hammondgården ut med ny idé: Vi henter eldre som ikke kommer seg ut, og kjører dem hjem igjen.

- Det kommer ni, fra Vestsida, Borgeåsen og Skien, sier Gina til avisen. Hun hadde dekket på et lite bord med kaffe og påsmurte rundstykker. De første kundene kom klokka 11, og flere var booka inn klokka 13.

- Her er det bare å gønne på, sier Gina. Frivillige har meldt seg for å hente og kjøre kunder hjem igjen.

Sykehjemsbeboeren som ble første kunde på Ginas nye eldredag har fast plass på det nye sykehjemmet på Vestsida. Der har mange av beboerne demens, men det er stor variasjon i helsetilstanden. Noen både vil og har mulighet til å komme seg ut med litt hjelp.  

Mer om saken (betalingsmur)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!