NHO Service og Handel

Innhold

Tariffoppgjøret 2020

Tariffoppgjøret i 2020 er et hovedoppgjør. I tillegg til å forhandle om lønn, kan partene bli enige om å endre andre bestemmelser i tariffavtalene. Oppgjøret starter med Norsk Industri og Fellesforbundets frontfagsforhandlinger som er utsatt til høsten pga korona. Våre forhandlinger starter når frontfag er avklart. NHO Service og Handel forhandler først om vekteroverenskomsten, renholdsoverenskomsten, service- og vedlikeholdsoverenskomsten og AMB-overenskomsten. Våre øvrige overenskomster kommer senere.

Nyheter

 1. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Brudd mellom BNL og Fellesforbundet

  Fellesforbundet brøt i dag, fredag, forhandlingene med BNL om Fellesoverenskomsten for Byggfag. Oppgjøret går dermed til mekling.

 2. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Brudd i forhandlingene

  Riksmekler Mats Wilhelm Ruland startet 4. august den frivillige meklingen mellom Fellesforbundet og Norsk Industri etter at Fellesforbundet mandag 3. august begjærte brudd i forhandlingene.

 3. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  -Det er ikke rom for sentrale tillegg i år

  NHO hadde fredag 26.juni ekstraordinært representantskapsmøte og vedtok ny forhandlingsposisjon til årets lønnsoppgjør. Det er vedtatt en stram fullmakt som gjenspeiler den dramatiske situasjonen som norske bedrifter står i. Det er ikke rom for sentrale tillegg i år.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt