NHO Service og Handel

Innhold

Tariffoppgjøret 2020

Tariffoppgjøret i 2020 er et hovedoppgjør. I tillegg til å forhandle om lønn, kan partene bli enige om å endre andre bestemmelser i tariffavtalene. Oppgjøret starter i mars med Norsk Industri og Fellesforbundets frontfagsforhandlinger. NHO Service og Handel forhandler først om vekteroverenskomsten, renholdsoverenskomsten, service- og vedlikeholdsoverenskomsten og AMB-overenskomsten. Våre forhandlinger starter i april og mai. Våre øvrige overenskomster kommer senere. Vi kommer med mer info.

Nyheter

 1. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Lønnsoppgjøret utsatt grunnet koronaviruset

  Fellesforbundet og Norsk Industri besluttet i ettermiddag å utsette årets lønnsoppgjør i frontfaget. Årsaken er de alvorlige konsekvensene spredningen av koronaviruset har på det norske samfunnet.

 2. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  Tariffoppgjøret 2020 er i gang

  Tirsdag 10. mars overleverte Fellesforbundet og Norsk Industri sine krav, og markerte med det starten på årets lønnsoppgjør.

 3. Nyhet, Lønn og tariff oppgjøret2020

  NHOs forhandlingsposisjon for lønnsoppgjøret 2020 er klar: - Konkurranseevnen må styrkes

  NHO har onsdag 4. mars avholdt sitt representantskapsmøte og vedtatt forhandlingsposisjon foran årets lønnsoppgjør. - Vi trenger å styrke konkurransekraften til norske bedrifter, slik at vi kan sikre og skape jobbene Norge trenger de neste tiårene, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt