HMS-webinar om digital sikkerhet

29. mai 2024, kl. 12.30–13.30
Digitalt Gratis for medlemmer
Portrett av Roar Thon

Roar Thon leder HMS-Webinar digital sikkerhet. Foto: Bård Gudim

Sikkerhet i en digital hverdag påvirker arbeidsmiljøet, men ikke minst påvirker arbeidsmiljøet sikkerheten. Torsdag 23.mai, kl.12:30 og onsdag 29.mai, kl.12:30 skal den prisbelønnede foredragsholderen Roar Thon forelese om dette i et webinar hos NHO Service og handel. Thon er fagdirektør for sikkerhetskultur hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

Roar Thon arbeider med hvordan mennesker bruker teknologi, og hvordan dette påvirker sikkerheten i samfunnet, for enkeltmennesker og i virksomheter. Han snakker og skriver jevnlig om sikkerhet og personvern i media, samt i NSMs podcast- og sikkerhetsblogg.

Når vi nå inviterer til 45 minutter langt webinar om dette, i to omganger med samme foredrag, så er det fordi dette er et svært etterspurt tema, men også fordi tematikken og Thon sin tilnærming synliggjør arbeidsmiljøets funksjon og viktighet i et stadig mer digitalisert arbeidsliv. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål etter foredraget.

Det finnes få sikkerhetstiltak som er bedre enn et godt arbeidsmiljø

R.Thon


Thon har holdt over 1.400 foredrag om sikkerhet i NSMs tjeneste og er sannsynligvis en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Han ble i 2012 tildelt *ITAKT prisen for sitt engasjement og evne til å formidle sikkerhet. I 2018 ble han tildelt OSPA** prisen som årets "fremragende sikkerhetsrådgiver". Kommunikasjon og formidling er nettopp også elementer Thon trekker frem i sitt foredrag om sikkerhet.

Praktisk informasjon om webinaret:

Deltakelse på liveversjonen av webinaret krever påmelding, dette for at vi skal ha en viss oversikt over hvor mange som deltar. Vi vil gjøre opptak mens Thon snakker, men stoppe opptaket under spørsmålsrunden. Det vil bare være Thons stemme og lysbilder som er synlig i opptaket. Tilgang til opptaket vil kreve innlogging.
Vi håper du har anledning til få med deg dette HMS-webinarets helhetsperspektiver, og at lærdommen kan gjøre nytte som styrkende kunnskap i HMS-arbeidet. Ses på webinar!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt