Ringer i Vannet 2019

Publisert

Logo

De godt over 2500 Ringer i Vannet-avtalene som er inngått vil fortsatt følges tett opp av KAMene fra Arbeid og Inkluderingsbedriftene i NHO Service og Handel.

Fra og med januar 2019 går Ringer i Vannet inn i en ny form, men med samme grad av kvalitet i oppfølging og tilbud til NHO-bedriftene.

Norsk næringsliv har alltid tatt samfunnsansvar, skapt jobber og bidratt i sine lokalsamfunn ved å holde folk i arbeidslivet.  NHOs merkevare og metodikk for inkluderende rekruttering, Ringer i Vannet, bygger på denne tradisjonen. Og har synliggjort norske bedrifters evne til å vise samfunnsansvar på en merkbar måte. Ringer i Vannet er nå godt etablert som kanal for inkluderende rekruttering og som merkevare. Dette arbeidet vil fortsette.

De godt over 2500 Ringer i Vannet-avtalene som er inngått vil fortsatt følges tett opp av KAMene fra Arbeid og Inkluderingsbedriftene i NHO Service og Handel. Fast, koordinerende kontaktperson er en klar suksessfaktor og essensielt for å gi næringslivet trygghet, tillit og tilgjengeligheten de trenger for å kunne rekruttere fra utenforskapet.

NHO vil fortsatt informere om Ringer i Vannet som en mulighet i alle lands- og bransjeforeningene i fellesskapet.   I tillegg ønsker NAV å lære av denne måten å følge opp arbeidsgivere på og man starter opp piloter i Oslo, Bergen og Trøndelag. Janne Krohn- Hansen vil være ansatt av NHO for å koordinere dette arbeidet i to år fremover. Ingeborg Malterud vil følge opp Ringer i Vannet fra bransjeforeningen Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel.

Ta gjerne kontakt med Janne Krohn-Hansen om du trenger mer info.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!