NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

92 resultater

Type artikkel
Velg område
92 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeid og inkludering

  Når Nav hjelper jobbsøkere koster det 36 % mer

  Når Nav selv følger opp jobbsøkere, koster det 36 prosent mer enn når oppgaven settes ut til eksterne tiltaksarrangører, viser ny evaluering ifølge bladet Velferd.

 2. Nyhet, Arbeid og inkludering

  - Jeg er overrasket over at arbeidsinkludering ikke står høyere på den politiske agenda

  Andreas Østenrød, adm. dir. i vår medlemsbedrift Ressurs Tromsø er overrasket over at arbeidsinkludering ikke står høyere på den politiske agenda. Han leder Nord-Norges største tilbyder av tjenester innen kompetanseheving og integrering.

 3. Nyhet, Arbeid og inkludering

  Fleire med hol i CV-en kjem seg i arbeid

  Fleire med tilrettelegging frå arbeid- og inkluderingsbedrifter kjem seg ut att i arbeidslivet. Paradoksalt nok kan forklaringa vere koronakrisa, melder NRK.

 4. Nyhet, Næringspolitikk, Arbeid og inkludering

  Regjeringen advares mot å sette arbeidsmarkedstiltak på pause

  Satsingen på arbeidsmarkedstiltak står på stedet hvil i revidert nasjonalbudsjett. – Pauseknappen kan ikke holdes inne lenge, advarer direktør Kenneth Stien i Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel.

 5. Nyhet, Arbeid og inkludering

  Kartlegger bruk av digitale verktøy

  Fafo skal sammen med Unge funksjonshemmede og Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel kartlegge bruken av digitale verktøy som arbeidsmarkedstiltak under korona-krisen.

 6. Nyhet, Arbeid og inkludering Ringer i Vannet

  Ringer i Vannet eksporteres til middelhavslandene

  I noen regioner er opptil 60 prosent av de unge utenfor arbeidslivet. Et grep i møte utfordringen er å lære av Ringer i Vannet-metodikken.

 7. Nyhet, Arbeid og inkludering, Drift og Service, Renhold

  Har satt seg mål om å bli Norges viktigste integreringskanal – slik lykkes de

  For ett år siden sto konsernsjefen i ISS, Carl-Fredrik Bjor, på scenen under norsk lederkonferanse og meddelte at ISS skulle bli Norge viktigste integreringskanal. Arbeidet med å inkludere flere er godt i gang og de er allerede i norgestoppen.

 8. Nyhet, Arbeid og inkludering miljø

  Slik kommer du i gang med inkludering

  Har du behov for arbeidskraft og samtidig et ønske om å ta et samfunnsansvar, bidra til økt bærekraft? Da kan du tilby jobb til noen med ekstra behov for tilrettelegging. Her får du vite hvordan du kan ta første skritt.

 9. Nyhet, Næringspolitikk, Arbeid og inkludering, Helse og velferd helsepolitikk, helseogvelferd, handlekraft2019

  - Jeg ønsker at private drivere skal inviteres inn i varmen

  - Jeg er skuffet over dem som fører en politikk for å rekommunalisere private sykehjem. Jeg er uenig i det og ønsker at private drivere skal inviteres inn i varmen igjen. Fordi jeg mener vi får til bedre løsninger når vi har en blanding av offentlige og private tilbydere, sa statsminister Erna Solberg i sin tale da NHO Service og Handel feiret 30 års jubileum sist uke.

 10. Nyhet, Arbeid og inkludering

  - Flere i arbeid med et positivt menneskesyn

  Trolig ville flere komme i jobb dersom de som skal inkluderes ble møtt med den samme entusiasmen som de som skal inkludere, skriver Jon Qvortrup i Dagens Perspektiv.