Hva jobber NHO Service og Handel med? Og hvilke næringspolitiske saker er våre medlemmer opptatt av? Det stod på agendaen da vi inviterte til medlemsmøte i Bodø.

24. august arrangerte NHO Service og Handel medlemsmøte på Bodøgaard utenfor Bodø. Målet med møte var å gi medlemmer i NHOSH bedre innsikt i hva vi jobber med i våre bransjer, og samtidig få innspill på de næringspolitiske sakene som opptar medlemmene våre der de er. I tillegg gikk vi også igjennom det tilbudet våre medlemmer har innen advokatbistand, samt de økonomiske medlemsfordelene som reduserer driftskostnadene i våre medlemsbedrifter.

Til stede hadde vi medlemmer fra frisør- og velværebransjen, bemanning og rekruttering, handel, arbeid og inkludering og drift og service.​

(F.v.) Ingrid Bech Stenseth, Leif Bache-Mathiesen og Aud Schödt Fredriksen.

I tillegg ble flere medlemmer besøkt tidligere på dagen. Eksempelvis var vi innom Bech Frisør ved Ingrid Bech Stenseth og Storvik Salong ved Aud Schödt Fredriksen, som har samlokalisert sine virksomheter. Bech Frisør er Bodøs største salong med tre avdelinger, og har tatt et spennende steg i retning av å tilby kundene noe mer enn bare en hårklipp. De har lokaler som gir nærmest en spaopplevelse.

Advokat Erling Espolin Johnson var på bedriftsbesøk hos vårt medlem Bodø Markise og Persiennefarbrikk.

Vår advokat Erling Espolin Johnson, var også ute hos en medlemsbedrift.

Kvelden ble avsluttet på NHO Nordlands Hagefest, hvor blant annet klima- og miljøminister Espen Barth Eide snakket om fremtidsutsiktene for Nordland fylke. Dette særlig med tanke på satsingen som nå skjer rundt det grønne skifte, samt en grønn hydrogensatsing for både hydrogenferger og elektriske fly for kortbanenettet i Norge: noe som igjen vil skape mange nye arbeidsplasser også innen våre bransjer.

I tillegg til andre gode innlegg og debatter, ble det god tid til å snakke med medlemmer i NHO-felleskapet.

En stor takk til alle som møtte oss denne dagen!

NHO Nordland inviterte til hagefest.

Mann
  • Leif Bache-Mathiesen
  • Dir. medlem og marked
Mann
  • Erling Espolin Johnson
  • Advokat (permisjon til 01.03 - 2025)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?