NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

131 resultater

Type artikkel
Velg område
131 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Sikkerhetsbransjen

  Digitale trusselvurdering i en pandemi

  Digitale trusselvurdering i en pandemi er tema for vårt webinar 18. mai for ledere og mellomledere med personellansvar og/eller kundekontakt i alle bransjene i NHO Service og Handel.

 2. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Handel handel

  Økning i antall tobakkstyverier på Østlandet

  Det har vært en rekke grove tyverier av tobakk og snus fra dagligvarebutikker i 2019-20. Her er gode råd om hvordan du kan beskytte din kiosk eller butikk bedre.

 3. Nyhet, Sikkerhetsbransjen trafikk

  Bruk av støtputebil redder liv

  En putebil reddet trolig liv i en kraftig kollisjon på E18 ved Lier utenfor Drammen mandag kveld. Putebilen opereres av vår medlemsbedrift Ramudden som bidrar til sikkerhet langs veier i Norden. Høy hastighet var trolig årsaken da en personbil krasjet inn i putebilen.

 4. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Handel handel, HMS, kvalitet

  Ingen smitterisiko ved bruk av kontanter

  Mange tror at kontanter medfører smitterisiko. Det er ikke riktig. FHI understreker at "Det foreligger ingen indikasjoner på at bruk av kontanter som betalingsmiddel representerer en risiko for spredning av COVID-19, og det er heller ingen indikasjoner for at bruk av kontanter representerer noe høyere risiko for kontaktsmitte enn ved PIN-bruk".

 5. Nyhet, Sikkerhetsbransjen

  Etablerer nytt sikkerhetsselskap pga korona

  Tre aktører i sikkerhetsbransjen har etablert et nytt selskap, Vaktsec AS, for å stå sterkere i markedet som åpner seg når korona-krisen er over.

 6. Nyhet, Sikkerhetsbransjen

  - Det kan ta lang tid før vi får alle permitterte tilbake i jobb

  Denne uken deltok finansminister, Jan Tore Sanner (H), og Ap-leder, Jonas Gahr Støre, på NHOs digitale konsernsjefmøte. Konsernsjef i Nokas, Vidar Berg, påpekte at det vil kunne ta lang tid før de får alle permitterte tilbake i jobb.

 7. Nyhet, Sikkerhetsbransjen

  Retningslinjer for smittesikkerhet for alarmbransjen

  En veileder med felles retningslinjer for smittesikkerhet for å håndtere privatboliger under korona-krisen er utarbeidet av Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel i samarbeid med boligalarmaktørene.

 8. Nyhet, Sikkerhetsbransjen

  Slik ungår du å bli lurt av faktura-svindlere

  Falske fakturaer og nettsvindel øker under koronakrisen. Kriminelle lager falske fakturaer knyttet til produkter og tjenester som nå er særlig etterspurt, som for eksempel antibac.

 9. Nyhet, Sikkerhetsbransjen

  Nokas-vektere ble permittert etter at Heimevernet kom inn på Gardermoen: – Til å grine av

  Etter at Heimevernet ble satt inn på Gardermoen, ble Nokas-vektere som kunne gjort de samme oppgavene permittert – på statens regning, skriver VG.

 10. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Kompetanse og utdanning

  Vektere får opplæring på nett

  Politidirektoratet (POD) har gitt NHO Service og Handel grønt lys for at vekteropplæring under koronakrisen kan skje som fjernundervisning. 1.800 vektere får opplæring i løpet av et år.