NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

56 resultater

Type artikkel
Velg område
56 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, FDV, Renhold og Eiendomsservice, Facility management seriøst arbeidsliv

  Møt FM-studenter på jobb-jakt

  16 mars inviterer OsloMet til speed date med FM-studenter på jobb-jakt. Dette er relevant for bedrifter innen Renhold og Eiendomsservice, Forvaltning, drift og vedlikehold, samt Sikkerhet og Beredskap.

 2. Nyhet, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  Sverige satser på antiterror-opplæring

  - Vektere vil særlig kunne bistå med livreddende førstehjelp, evakuering og avsperring av områder, sier fagsjef Runar Karlsen. Han beklager at Norge ikke vil følge Sverige og la politiet ta seg av  antiterror-opplæring av vektere.

 3. Nyhet, Sikkerhetsbransjen seriøst arbeidsliv

  Ny lærebok for vektere

  Nye krav til opplæring av vektere er bakgrunnen for at det nå kommer ut en ny lærebok for de rundt 2000 vektere som utdanner seg i faget årlig. Boken er laget av NHO Service og Handel sammen med Norsk Arbeidsmandsforbund.

 4. Nyhet, Næringspolitikk, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  Politi og vektere formaliserer samarbeid

  Norge er først ute i Europa med å formalisere et tett samarbeid mellom politi og vektere. I dag ble avtalen underskrevet av politidirektør Odd Reidar Humlegård og NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 5. Nyhet, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  Slurv med brannsikring

  Boligbranner økte 12 prosent i 2016-17. Tørrkoking, samt feil på eller feil bruk av elektriske apparater, er overrepresentert i statistikken. – Det slurves med brannsikringen, sier sikkerhetsekspert Dagfinn Thorkildsen i vår medlemsbedrift Verisure.

 6. Nyhet, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  Her får du de siste trusselvurderingene

  De siste trender og trusselvurderinger står på programmet 12. februar når ledere fra sentrale politiorganisasjoner møtes på frokostseminar i regi av Næringslivets Sikkerhetsråd.

 7. Nyhet, Sikkerhetsbransjen seriøst arbeidsliv

  Derfor lykkes gründere

  Heine Wang er en av Norges mest vellykkede gründere. I Nokas har han vært med å bygge opp 9.500 arbeidsplasser fra null. I denne videoen forklarer han hva som må til.

 8. Nyhet, Næringspolitikk, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  - Vi er stolte over at vi nå kan kalle oss fagarbeidere

  7 av de 16 ansatte ved sikkerhetskontrollen ved Leknes lufthavn har tatt fagbrev. Det gjelder syv vektere ved vår medlembedrift Securitas Transport AS, melder Lofotposten.

 9. Nyhet, Næringspolitikk, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  Nye krav til vekteropplæring fra nyttår

  De nye kravene til vekteropplæring, som NHO Service og Handel har arbeidet for i flere år, vil trå i kraft fra nyttår. Det ble bekreftet under et møte med justisminister Per-Willy Amundsen i dag.