NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

81 resultater

Type artikkel
Velg område
81 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice

  Bli oppdatert på renholdsstandarden NS-INSTA 800

  Renholdsstandarden NS-INSTA 800 er fornyet og forbedret i 2018. Etter denne revisjonen bør alle som er sertifisert på nivå 3 og 4 oppdatere seg på ny versjon innen 31.12.2019 eller før utløpet på eget sertifikat.

 2. Nyhet, Medlemsfordel, Renhold og Eiendomsservice, Frisør og velvære seriøst arbeidsliv

  Sunne Hender ble godt mottatt

  Ansatte i medlemsbedriftene er meget positive til satsingen Sunne Hender, viser sluttrapporten. Prosjektet vil bidra til bedre helse og lavere sykefravær blant renholdere og frisører.

 3. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice Verktøy, kvalitet

  Høyeste verdi fremfor laveste pris

  En revidert versjon av "Høyeste verdi" er lansert. Dette verktøyet gjør at innkjøpere av renhold og andre tjenster kan velge leverandører som gir høyeste verdi fremfor laveste pris.

 4. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice, Sykehjem og hjemmetjenester helseogvelferd

  Toma satser på hjemmetjenester i Danmark

  Vår medlemsbedrift Toma etablerte seg i danske Holeby i 2015. Nå kjøper de seg opp innen hjemmehjelp og service og overtar Lev-Vel Sjælland ApS.

 5. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Arbeid og inkludering, Bemanning og rekruttering, FDV, Helse og velferd, Renhold og Eiendomsservice, Handel, Frisør og velvære handel, frisør

  Trendkonferanse og hagefest 20. juni

  NHO Service og Handel arrangerer Trendkonferansen og hagefest 20. juni i Næringslivets Hus i Oslo.

 6. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv, verneombud

  RVO-avgift sendes til 13.500 små foretak

  Minstebeløpet er 250 kr. og betalingsfristen er 3 uker for avgiften for regionale verneombud. Kravet sendes til 13.500 små virksomheter innen overnatting, servering og renhold.

 7. Nyhet, Næringspolitikk, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv

  Innfører godkjenning av renhold i private hjem

  Fra i sommer må alle som kjøper renhold hjemme sjekke renholdsregisteret i Arbeidstilsynet, melder NRK. Det skal redusere svart økonomi og gi økt seriøsitet i arbeidslivet. NHO Service og Handel har sammen med Norsk Arbeidsmandsforbund vært en pådriver for dette.

 8. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice svartarbeid

  Kampanje for innkjøpere av renhold

  Arbeidstilsynet, Virke, NAF og NHO Service og Handel har nå en kampanje som skal gjøre innkjøpere bedre kjent med godkjenningsordningen for renhold og annet som bidrar til økt seriøsitet.

 9. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv

  Arbeidstilsynet, NHO, Virke og LO gjør felles front

  Ulovlig lav lønn og ulovlig lange arbeidsdager er virkeligheten for altfor mange renholdere i Norge, advarer Arbeidstilsynet, NHO, Virke og LO. - Vet du hvilke lønns- og arbeidsvilkår de som gjør rent på din arbeidsplass har, og at dere som innkjøpere har et ansvar for å sjekke dette, heter det i et innlegg i Dagbladet.

 10. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv, svartarbeid

  7 av 10 ønsker å kjøpe renhold lovlig

  70 prosent ville handle renhold hvitt og bruke godkjent bedrift, om de fikk igjen på skatten, viser en undersøkelse InFact har gjort for vår medlemsbedrift Freska. - Digitalisering gir drahjelp, mener NHO Service og Handel.