NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

89 resultater

Type artikkel
Velg område
89 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice kvalitet

  Rundet en milliard i omsetning

  Det selskapet som Steinar Myklebust startet for 35 år siden er blitt et av Norges 500 største og omsatte for en milliard kroner i fjor. Med Elite Service Partner i spissen høster konsernet nå solid anerkjennelse i bladet Kapital.

 2. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice seriøst arbeidsliv

  Nå må også forbrukere sjekke at de kjøper renhold lovlig

  Forbrukere som kjøper hjelp til renhold i hjemmet må fra 1. juli bruke virksomhet som er registrert og godkjent i Arbeidstilsynets renholdsregister.

 3. Nyhet, Helse og velferd, Renhold og Eiendomsservice, HMS HMS

  Tydelige ledere får ned sykefraværet

  Arbeidsgivere som lykkes med å få ned sykefraværet er både omsorgsfulle og tøffe, sier Anne-Cecilie Kaltenborn til Ukeavisen Ledelse i dag.

 4. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice

  9 av 10 bedrifter frasier seg ansvar for at renholderne har lovlige lønns- og arbeidsvilkår

  Kun 7 prosent av bedriftene som kjøper renholdstjenester mener at ansvaret for lovlige lønns- og arbeidsvilkår ligger hos dem. LO, NHO, Virke og Arbeidstilsynet har nå en felles front mot kjøp av ulovlige renholdstjenester.

 5. Nyhet, Helse og velferd, Renhold og Eiendomsservice, HMS, Bedriftshelsetjeneste seriøst arbeidsliv, HMS, helseogvelferd

  -Fruktkurver og trening i arbeidstiden virker ikke

  Fruktkurver og trening i arbeidstiden virker ikke på sykefraværet. Men vet vi egentlig hva som virker? Innerst inne? Vet vi det, spurte statssekretær Christl Kvam, da Fafo i dag la frem ny forskning på et frokostmøte i regi av NHO Service og Handel.

 6. Nyhet, Helse og velferd, Renhold og Eiendomsservice, HMS helseogvelferd, seriøst arbeidsliv, HMS

  5 smarte ting å gjøre for å få ned sykefraværet

  En daglig telefon mellom sjef og ansatt er blant de smarte tingene å gjøre for å få ned sykefraværet. Fafo la i dag frem ny rapport basert på de beste erfaringene fra privat og kommunal sektor.

 7. Nyhet, Næringspolitikk, Renhold og Eiendomsservice

  2 av 3 som fikk jobb kom fra ledighet

  Vi trenger deg i et nettverk og som skal arbeide mer systematisk for bedre rammer for hjemmetjenester. Viktigste sak er å få etablert skattefradrag på hjemmetjenester etter svensk modell. Kan du bli med på en workshop i Oslo 25. juni kl 12-16?

 8. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice, HMS seriøst arbeidsliv, sykefravær

  Fikk ned sykefraværet fra 15 til 7 prosent

  Noen bedrifter lykkes med å få ned sykefraværet, og ISS er en av dem. En ny rapport kartlegger hva som kjennetegner virksomheter som klarer å holde sykefraværet stabilt lavt.

 9. Nyhet, Renhold og Eiendomsservice

  Bli oppdatert på renholdsstandarden NS-INSTA 800

  Renholdsstandarden NS-INSTA 800 er fornyet og forbedret i 2018. Etter denne revisjonen bør alle som er sertifisert på nivå 3 og 4 oppdatere seg på ny versjon innen 31.12.2019 eller før utløpet på eget sertifikat.

 10. Nyhet, Medlemsfordel, Renhold og Eiendomsservice, HMS, Frisør og velvære seriøst arbeidsliv, sykefravær

  Sunne Hender ble godt mottatt

  Ansatte i medlemsbedriftene er meget positive til satsingen Sunne Hender, viser sluttrapporten. Prosjektet vil bidra til bedre helse og lavere sykefravær blant renholdere og frisører.