NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

35 resultater

Type artikkel
Velg område
35 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, kantine, miljø

    Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet

    Over 1.700 serveringssteder er nå med i satsingen i tillegg til en rekke leverandører. Det er på tide med en felles samling for faglig oppdatering, erfaringsutveksling og inspirasjon til videre arbeid. VELKOMMEN TIL FAGLIG FORUM I KUTTMATSVINN.

  2. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    Til topps i kantine-NM

    Trondheims-kantinene Hegstad & Blakstad vant gull i kantine NM, mens vår medlemsbedrift Brest fikk sølv. Våre medlemmer Compass, Toma og De 3 Stuer hevdet seg også bra.

  3. Nyhet, Kantine, Facility management, Handel kvalitet, handel, miljø, matsvinn

    Matsentralen Norge reddet over 1000 tonn mat

    Nettverket av matsentraler i Norge har reddet over 1000 tonn mat fra å havne i søpla i årets første 6 måneder.

  4. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    På god vei mot halvert matsvinn innen 2030

    Det har gått ett år siden verdens mest ambisiøse bransjeavtale om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, ble undertegnet. Det totale matsvinnet i Norge er redusert med 14 prosent fra 2010 til 2016. Fortsetter utviklingen, er målet om halvering, før 2030, innen rekkevidde.

  5. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    Styrker seg med 30 kantiner og 50 ansatte

    Bare 16 år gamle startet Frode Standahl og hans bror egen bedrift. Nå har AB Solutions over 1000 ansatte og styrket seg med 50 nye ansatte i 30 kantiner ved å overta Beet Kantiner AS.

  6. Nyhet, Nyhet, FDV, Kantine matsvinn, matvett, miljø

    Slik har Norges største personalrestaurant kuttet matsvinnet med ett tonn

    Enkle grep kan få store ringvirkninger. Det har vår medlemsbedrift Sodexo erfart, som har kuttet matsvinnet med ett tonn i Norges største personalrestaurant.

  7. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, miljø

    Store mengder mat går til spille, men nå skjer det noe

    Norge kaster en tredel av maten som produseres.  Vi må slutte å kjøpe, lage eller forsyne oss med mer mat enn vi klarer å spise. En ny kampanje skal redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020.

  8. Nyhet, FDV, Kantine, Handel matsvinn, kvalitet, handel, miljø

    60 bedrifter vil halvere matsvinn

    Flere medlemsbedrifter i NHO Service og Handel møtte denne uken miljøvernminister Ola Elvestuen og signerte avtalen som skal bidra til at Norge halverer sitt matsvinn innen 2030.

  9. Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice, Kantine kvalitet, miljø

    Miljøengasjementet øker

    -Våre renholdere, kantineansatte og kunder. De er alle genuint mer engasjerte i miljøtiltak enn de var før. Dette er flott å være med på, sier Espen Killengreen som er fagansvarlig for renhold i Coor. Fredag feiret bedriften at de er blitt Svanemerket innen renhold og for en kantine.

  10. Nyhet, FDV, Kantine seriøst arbeidsliv

    Må ut med erstatning i Seljord?

    Matvarehuset mistet på kort varsel kontrakt på matservering til de eldre på institusjoner i Seljord og kommunen overtok. Saken ligger nå hos Klagenemnda for offentlige anskaffelser (Kofa), skriver TA. NHO Service og Handel tror bedriften vil få erstatning.