NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

50 resultater

Type artikkel
Velg område
50 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine miljø, fdvpolitikk, kvalitet

    Internasjonal merkedag mot matsvinn

    Vår medlemsbedrift Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day og oppfordrer til aktiv kamp mot matsvinn.

  2. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine matsvinn, miljø, fdvpolitikk, kvalitet

    Tiltak som "gratis restemat i kjøledisk" halverte matsvinn i NHO

    NHO kuttet matsvinnet med hele 47 prosent første uka. Satsingen skjer i samarbeid med vår medlemsbedrift Eurest og Matvett.

  3. Nyhet, FDV, Kantine kantine, miljø, kvalitet, fdvpolitikk

    Kjøkkenteamet på Forus har klart noe stort

    Vår medlemsbedrift Coors kjøkkenteam på Forus har vunnet Q-Meierienes Matredderpris.

  4. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, miljø, Fdvpolitikk

    4 av 10 kantiner lykkes

    Tall fra Østfoldforskning viser at det kastes 29.000 tonn spiselig mat fra hoteller, kantiner, restauranter og servicehandel. Men mange er på god vei mot bedring. Over 4 av 10 kantiner har nådd sin målsetting om å kaste mindre mat.

  5. Nyhet, Næringspolitikk, Helse og velferd, Kantine kvalitet, helsepolitikk, helseogvelferd, matomsorg

    Krever bedre måling av kvalitet på omsorg

    NHO krever at alle omsorgsinstitusjoner i Norge får bedre kartlegging av kvalitet på tjenester.

  6. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine fdvpolitikk, kvalitet, miljø

    Sodexo dropper all engangsplast

    Vår medlemsbedrift Sodexo satser systematisk og kutter nå all bruk av engangsplast.

  7. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, FDV, Kantine

    Nokas og Coor inngår en av Norges største vakt- og sikringsavtaler

    Nokas får vakt- og sikringsoppdraget på Equinors rundt 500 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge.

  8. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine miljø, kvalitet, matsvinn, fdvpolitikk

    Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

    I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen.

  9. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine kvalitet, fdvpolitikk

    - Sunn helse og bærekraftige matsystemer henger sammen

    Ny mat-rapport viser at sunn helse og bærekraftige matsystemer henger sammen. -Rapporten gir et godt grunnlag for neste steg i vårt arbeid, sier Kathinka Friis-Møller i vår medlemsbedrift Compass Group.

  10. Nyhet, Næringspolitikk, Kantine, Handel kvalitet, miljø, matsvinn, fdvpolitikk, handel

    Kuttet matsvinn 13 prosent

    Matsvinnet falt 13 prosent i 2015-17 og fortsetter å gå ned, viser årsrapport fra Matvett. 79 bedrifter fra matindustri, dagligvare, servering og kantiner har siden juni 2017 forplikter seg til å jobbe med tiltak i egen bedrift og i samarbeid med andre, viser oversikt fra Matvett.