NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

42 resultater

Type artikkel
Velg område
42 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine kvalitet, fdvpolitikk

    - Sunn helse og bærekraftige matsystemer henger sammen

    Ny mat-rapport viser at sunn helse og bærekraftige matsystemer henger sammen. -Rapporten gir et godt grunnlag for neste steg i vårt arbeid, sier Kathinka Friis-Møller i vår medlemsbedrift Compass Group.

  2. Nyhet, Næringspolitikk, Kantine, Handel kvalitet, miljø, matsvinn, fdvpolitikk, handel

    Kuttet matsvinn 13 prosent

    Matsvinnet falt 13 prosent i 2015-17 og fortsetter å gå ned, viser årsrapport fra Matvett. 79 bedrifter fra matindustri, dagligvare, servering og kantiner har siden juni 2017 forplikter seg til å jobbe med tiltak i egen bedrift og i samarbeid med andre, viser oversikt fra Matvett.

  3. Nyhet, Næringspolitikk, Kantine, Handel matsvinn, miljø, handel, kvalitet

    Matsentralene reddet 2.100 tonn mat

    Med seks matsentraler på plass har nettverket av matsentraler i Norge reddet 2.100 tonn mat fra å havne i søpla i 2018. Dette tilsvarer utrolige 4,2 millioner måltider og går til mennesker i en vanskelig situasjon.

  4. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine kvalitet

    Nytt bransjeutvalg - økt slagkraft for kantiner

    Et nytt bransjeutvalg skal gi økt slagkraft for kantine- og serveringsbransjen i NHO Service og Handel.

  5. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, kantine, miljø

    Matsentralen Norge vant bærekraftprisen «Årets håndtrykk»

    "Årets håndtrykk" er Storebrands bærekraftpris og deles ut til aktører som gir en hjelpende hånd for å løse klodens klimautfordringer. Denne uken ble Matsentralen Norge hedret.

  6. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    NRK-ansatte skal spise for 240 millioner kr.

    NRK ansatte i Tromsø og Oslo kan glede seg til de neste 8 årene da de skal spise for 240 millioner kroner i kantiner, kaffebarer og møterom. Vår medlemsbedrift Eurest har signert kontrakt med NRK.

  7. Nyhet, FDV, Kantine kantine, kvalitet, kompetanse

    Kokker fra medlemsbedrifter stiller sterkt på landslaget

    Det norske kokkelandslaget i Community Catering er tatt ut. 4 av 6 kokker kommer fra våre medlemsbedrifter. Nå har de OL og VM-deltagelse i sikte.

  8. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, kantine, miljø

    Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet

    Over 1.700 serveringssteder er nå med i satsingen i tillegg til en rekke leverandører. Det er på tide med en felles samling for faglig oppdatering, erfaringsutveksling og inspirasjon til videre arbeid. VELKOMMEN TIL FAGLIG FORUM I KUTTMATSVINN.

  9. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, kompetanse

    Til topps i kantine-NM

    Trondheims-kantinene Hegstad & Blakstad vant gull i kantine NM, mens vår medlemsbedrift Brest fikk sølv. Våre medlemmer Compass, Toma og De 3 Stuer hevdet seg også bra.

  10. Nyhet, Kantine, Facility management, Handel kvalitet, handel, miljø, matsvinn, FDV

    Matsentralen Norge reddet over 1000 tonn mat

    Nettverket av matsentraler i Norge har reddet over 1000 tonn mat fra å havne i søpla i årets første 6 måneder.