NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

40 resultater

Type artikkel
Velg område
40 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, kantine, miljø

    Matsentralen Norge vant bærekraftprisen «Årets håndtrykk»

    "Årets håndtrykk" er Storebrands bærekraftpris og deles ut til aktører som gir en hjelpende hånd for å løse klodens klimautfordringer. Denne uken ble Matsentralen Norge hedret.

  2. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    NRK-ansatte skal spise for 240 millioner kr.

    NRK ansatte i Tromsø og Oslo kan glede seg til de neste 8 årene da de skal spise for 240 millioner kroner i kantiner, kaffebarer og møterom. Vår medlemsbedrift Eurest har signert kontrakt med NRK.

  3. Nyhet, FDV, Kantine kantine, kvalitet, kompetanse

    Kokker fra medlemsbedrifter stiller sterkt på landslaget

    Det norske kokkelandslaget i Community Catering er tatt ut. 4 av 6 kokker kommer fra våre medlemsbedrifter. Nå har de OL og VM-deltagelse i sikte.

  4. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, kantine, miljø

    Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet

    Over 1.700 serveringssteder er nå med i satsingen i tillegg til en rekke leverandører. Det er på tide med en felles samling for faglig oppdatering, erfaringsutveksling og inspirasjon til videre arbeid. VELKOMMEN TIL FAGLIG FORUM I KUTTMATSVINN.

  5. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, kompetanse

    Til topps i kantine-NM

    Trondheims-kantinene Hegstad & Blakstad vant gull i kantine NM, mens vår medlemsbedrift Brest fikk sølv. Våre medlemmer Compass, Toma og De 3 Stuer hevdet seg også bra.

  6. Nyhet, Kantine, Facility management, Handel kvalitet, handel, miljø, matsvinn, FDV

    Matsentralen Norge reddet over 1000 tonn mat

    Nettverket av matsentraler i Norge har reddet over 1000 tonn mat fra å havne i søpla i årets første 6 måneder.

  7. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    På god vei mot halvert matsvinn innen 2030

    Det har gått ett år siden verdens mest ambisiøse bransjeavtale om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, ble undertegnet. Det totale matsvinnet i Norge er redusert med 14 prosent fra 2010 til 2016. Fortsetter utviklingen, er målet om halvering, før 2030, innen rekkevidde.

  8. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet

    Styrker seg med 30 kantiner og 50 ansatte

    Bare 16 år gamle startet Frode Standahl og hans bror egen bedrift. Nå har AB Solutions over 1000 ansatte og styrket seg med 50 nye ansatte i 30 kantiner ved å overta Beet Kantiner AS.

  9. Nyhet, Nyhet, FDV, Kantine matsvinn, matvett, miljø

    Slik har Norges største personalrestaurant kuttet matsvinnet med ett tonn

    Enkle grep kan få store ringvirkninger. Det har vår medlemsbedrift Sodexo erfart, som har kuttet matsvinnet med ett tonn i Norges største personalrestaurant.

  10. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, matsvinn, miljø

    Store mengder mat går til spille, men nå skjer det noe

    Norge kaster en tredel av maten som produseres.  Vi må slutte å kjøpe, lage eller forsyne oss med mer mat enn vi klarer å spise. En ny kampanje skal redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020.