NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

73 resultater

Type artikkel
Velg område
73 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Kantine kvalitet

    Serverings-og kantinebransjen: Ikke force majeure

    Kantinebransjen fremhever at korona-situasjonen ikke er force majeure når det gjelder mottak av tjenesteleveranser, når kantineleverandøren fortsatt stiller sine tjenester til disposisjon.

  2. Nyhet, FDV, Kantine HMS

    Kantiner leverer mat på døra

    Vårt medlem 4 Service driver vanligvis personalrestauranter. Da koronakrisen kom snudde de seg raskt rundt og lanserte lunsj og middag til ansatte med hjemmekontor og alle andre som har fått rutiner og hverdag snudd på hodet.

  3. Nyhet, FDV, Kantine

    Coor vant NM Community Catering 2020

    Vårt medlem Coor, Equinor Business Center, Stavanger, gikk helt til topps og vant NM Community Catering 2020.

  4. Nyhet, FDV, Kantine kvalitet, miljø

    Slik blir utviklingen av Norge som matnasjon det neste tiåret

    3. mars legges det frem en ny rapport som viser hvordan mattrender vil preges av endringer i teknologi, klima, globalisering, helse og av befolkningsutvikling.

  5. Nyhet, FDV, Kantine, Handel handel, miljø, matsvinn

    Lytt til bedrifter som slåss mot matsvinn

    På NHO Viken årskonferanse i Buskerud 12. februar får du møte fire bedrifter som gjør noe med matsvinn: Mills, Compass Group, Too Good To Go og Keep-It.

  6. Nyhet, Kantine

    Fullfører oppkjøpet av Fazer Food Services

    Compass Group PLC har fullført oppkjøpet av Fazer Food Services fra Fazer Group. Oppkjøpet ble kunngjort 11. juni 2019 og godkjent av EU-kommisjonen 29. januar 2020.

  7. Nyhet, FDV, Kantine, Handel miljø, matsvinn

    Matsvinnet går ned

    Matsvinnet i dagligvarehandel, grossist, og matindustri er redusert med 16.000 tonn eller 12 % i 2015-18, viser ny rapport.

  8. Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice, Kantine, Facility management kvalitet, miljø

    Gode bærekraft-resultater i Sodexo

    Halvert matsvinn, mer bærekraftig renhold, utfasing av all engangsplast og mål om å redusere klimapåvirkningen med 34 % innen 2025. Dette er hovedpunkter i "Samfunnsansvarsrapporten for 2019" fra vår medlemsbedrift Sodexo.

  9. Nyhet, Næringspolitikk, FDV, Skadesanering, Kantine, Facility management kvalitet, miljø

    Nytt nettverk for framtidas bærekraft i drift- og service

    Bedre klimafotavtrykk og bedre inkludering er mål for et nytt nettverk for drift- og servicebedrifter i NHO Service og Handel som starter opp denne uken.

  10. Nyhet, FDV, Renhold og Eiendomsservice, Kantine, Facility management

    Sodexo skal ta seg av Jotun nye prestisjebygg

    40.000 kvm, kaffebar, teknisk drift av bygg, konferansesenter og administrativ støttefunksjon. Totalt 20 Sodexo-ansatte skal ta seg av avanserte FM-tjenester i Jotuns nye prestisjebygg i Sandefjord.