ISS vant KuttMatsvinn-pris

Publisert

gruppebilde med ISS

Foto: Matvett

Å kutte matsvinn er en effektive løsningen for styrket lønnsomhet. Nylig vant vårt medlem ISS en KuttMatsvinn-pris.

Prisene ble delt ut på årets forum for deltakerne i KuttMatsvinn Servering. Erfaringen er at stadig flere tar kompetanseheving blant de ansatte på alvor og setter matsvinn stadig høyere på agendaen.

Godt over 125 store og små aktører fra hotell, kantine og restaurant, samt innkjøpskjeder, grossister og leverandører er nå med i samarbeidet KuttMatsvinn Servering. Satsingen tilrettelegger for at deltakerne oppnår bedre lønnsomhet, sikrer kompetanseutvikling og møter fremtidens krav fra kunder og leverandører.

Beste tiltak for ansatte

Med etableringen av en dedikert måned med ekstra fokus på matsvinn, har ISS gitt et klart signal om deres engasjement for å bekjempe matsvinn internt i virksomheten.

Tiltaket er grundig forankret i ISS gjennom månedlige statusmøter hvor matsvinntallene blir diskutert og involverer over 25 driftssjefer og 35 kontraktsjefer. Dette viser bred forankring av arbeidet for reduksjon av matsvinn på tvers av hele organisasjonen. Gjennom ulike temaer og opplæringsaktiviteter har ISS sørget for stødig reduksjon i matsvinnet. Deres dedikasjon til å opprettholde et konstant fokus på arbeidet med å redusere matsvinn gjennom hele organisasjonen gjør dem til en verdig vinner av prisen for "Beste tiltak mot ansatte" for 2023.

Mer om saken

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt