Artikkelarkiv

Vis filtrering

506 resultater

Type artikkel
Velg område
506 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Prisdiskriminering i dagligvare: Nå har du muligheten, Vestre!

  Det blir ikke flere aktører som tørr å gå inn i norsk dagligvare før konkurransen blir mer rettferdig. Nå sitter næringsministeren og finjusterer på en mulig forskriftstekst som kan skape rom for nye aktører og mer konkurranse. Men motkreftene er sterke, og spørsmålet er derfor: Tør han?

 2. - Vi må ha på oss løpeskoene hele tiden

  - Det viktigste er å forsterke vår posisjon innen high end fashion i Norge. Det er en prosess som krever at vi må ha på oss løpeskoene hele tiden, sier Ørnulf Høyer, eier og gründer av Høyer-gruppen som er blitt medlem av NHO Service og Handel.

 3. Forbrukerne velger bort kapitalvarer

  Nordmenn fortsetter å prioritere nødvendighetsvarer og handler hos billigkjedene. – Særlig kapitalvarer som elektronikk, møbler og sport rammes hardt da forbrukernes kjøpekraft reduseres, sier Linda Vist, direktør for Handel i NHO Service og Handel.

 4. Mangfold kommer ikke av seg selv

  Altfor mange slår seg til ro med at de prøvde å finne ansatte med en mer variert bakgrunn, men ikke lyktes. Slik kan du få det til, skriver Stine Trygg-Hauger, som er aministrerende direktør hos vårt medlem XXL i Norge.

 5. Høydepunkter fra EuroShop 2023

  Hvert tredje år samles hele båndbredden av Retailere fra hele verden til fire intensive dager på EuroShop i Düsseldorf. I tider med sterkt økende priser og kostnader kombinert med disrupsjon i alle deler av verdikjeder, ble årets messe en verdifull arena.