NHO Service og Handel

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

68 resultater

Type artikkel
Velg område
68 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, HMS, Handel handel, HMS

  Ny smitteveileder for detaljhandel

  Ny veileder for smittevern i detaljhandelen er utarbeidet av Norsk Standard, NHO Service og Handel og våre bedrifter, på oppdrag for Helsedirektoratet.

 2. Nyhet, Drift og Service, Renhold, HMS HMS

  Smittevernveiledningen for renhold

  Standard Norge, NHO Service og Handel og bransjen har utviklet en veiledning for smittevern for renholdsbransjen. Dette er gjort på oppdrag fra Helse og Omsorgsdepartementet.

 3. Nyhet, HMS, Handel handel, HMS

  Slik blir julehandelen trygg

  NRK P2 Helgemorgen hadde besøk av Linda Vist fra NHO Service og Handel som snakket om: Hvorfor det blir kraftig økning i årets julehandel. Hvordan man kan gjennomføre julehandel i butikken trygt. At det er mange gode løsninger for å få varene hjem.

 4. Nyhet, Arbeidsliv, HMS arbeidsrett

  Smitteverntiltakene strammes inn

  Krav om fersk negativ koronatest for reisende fra røde land. Ingen innslipp på utesteder etter ti om kvelden. Dette er to av regjeringens nye innstramminger for å hindre koronasmitten.

 5. Nyhet, HMS, Handel handel, HMS

  Munnbind som smitteverntiltak

  Her er oppdatert informasjon om bruk av munnbind i butikker og andre steder.

 6. Nyhet, Arbeidsliv, HMS HMS, arbeidsrett

  Hvem må i karantene, hva innebærer det og hvilke unntak gjelder?

  Korona gir strenge regler for karantene, både ved innreise til Norge og ved nærkontakt med smittede. Her er oversikt over karantenereglene.

 7. Nyhet, Arbeidsliv, HMS HMS, svartarbeid, arbeidsrett

  Økt satsing på arbeidet mot akrim

  Korona har påvirket arbeidslivskriminaliteten og gitt nye utfordringer. Over nyttår kommer regjeringen med en revidert strategi mot akrim. - Det er viktig at regjeringen nå opprettholder et sterkt fokus på alle deler av dette arbeidet, sier NHO-direktør, Nina Melsom.

 8. Nyhet, Arbeidsliv, HMS arbeidsrett, HMS

  Korona: Registrering og smittesporing

  For å forebygge smittespredning, kan bedriften bli bedt om å gi opplysninger til myndighetene om hvem som har vært i bedriftens lokaler. I noen tilfeller kan bedriften ha plikt til å ha slike opplysninger, i andre tilfeller kan det være en anbefaling fra myndighetene.

 9. Nyhet, Helse og velferd, HMS, Bedriftshelsetjeneste helseogvelferd

  Med IA-avtalen og Cowid19 på dagsorden

  IA-avtalens ambisiøse mål om å få sykefraværet ned 10 prosent, sto på dagsorden da bedriftshelsetjenestene i NHO Service og Handel nylig arrangerte digitalt fagseminar.

 10. Nyhet, HMS, Handel handel

  Håndspriten er kommet for å bli

  Handel- og servicebransjen ønsker å videreføre smitteverntiltak også når pandemien er over. - Bransjen tenker at dette er noe de skal fortsette med. Det har ledet til en renslighet og bevissthet hos kundene som er veldig bra, sier adm. dir. Anne Cecilie Kaltenborn til P4.