Bli med på Hele Norge Øver

Publisert

Person i dress foran NHO-logo

Alexander Haneng er direktør innovasjon og bærekraft i NHO Service og Handel. Foto: NHO SH (Moment Studio)

- Norske små og mellomstore bedrifter tror ikke at de kan rammes av cyberangrep, det er feil, sier Alexander Haneng, direktør innovasjon og bærekraft i NHO Service og Handel.

- I en tid der digitaliseringen skyter fart, står norske SMBer overfor en økende trussel fra cyberangrep. Mange tror feilaktig at det ikke kan ramme dem, eller at kun store selskaper er interessante for hackerne, men sannheten er at ingen er trygge. "Derfor er Hele Norge Øver – et landsomfattende initiativ designet for å ruste opp norske bedrifter mot den digitale trusselen – så viktig for våre medlemmer å delta på" sier Alexander Haneng.

Gratis øvelse

"Hele Norge Øver" er et samarbeid mellom NHO, DNB, Telenor, DNV, og Digital Norway, som tilbyr praktiske og helt gratis beredskapsøvelser. Disse øvelsene er en unik mulighet for bedrifter til å oppleve stresset og utfordringene ved et faktisk cyberangrep, og lære nødvendige tiltak for å styrke sin digitale sikkerhet. Øvelsene er fysiske og varer i 2 timer. Deltakerne vil motta en opplæringspakke i digital sikkerhet etter endt øvelse.

Gjennom dette initiativet håper vi å skape en bredere forståelse og sterkere beredskap mot cyberangrep blant våre medlemmer.

Her er en oversikt over turneplanen med datoer frem til sommeren. Merk at noen allerede har venteliste så meld deg på nå. Se her 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt