Foto: Colourbox

For bedrifter som er omfattet av åpenhetsloven, er det nå viktig informasjon ute.

Bedrifter som er omfattet av åpenhetsloven, skal gi en årlig redegjørelse for noen av aktsomhetsvurderingene. Redegjørelsen skal gi allmennheten innsikt i virksomhetens nøkkelfunn og tiltak. Den første redegjørelsen skal gis senest 30. juni 2023. Hva skal redegjørelsen inneholde, og hva kan holdes utenfor? På Arbinn kan du lese mer om blant annet lovens tre minstekrav, og hva de innebærer. Her gis det også informasjon om hva som kan eller bør være med i redegjørelsen ut over minstekravene og hvordan man skal gi redegjørelsen. Mer informasjon om redegjørelser finner du her.

NHO tilbyr også et webinar om rapportering etter åpenhetsloven den 30.mai kl 09.00 - 10.00. Webinaret ledes av Aase Gundersen. Aase er jurist og ekspert på ansvarlig næringsliv, med 25 års erfaring som advokat og konsulent. De siste 10 årene har hun arbeidet med næringsliv og menneskerettigheter og implementering av de ulike internasjonale standarder som nå er inkorporert i åpenhetsloven. Påmelding og mer informasjon finner du her.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!