NHO Service og Handel

Innhold

Logent + NAV = nye jobbsjanser

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

#005

Kenneth Thoresen adm. dir i Logent og Ann-Kristin Venner, Key Account Manager NAV Lillestrøm.

Vår medlemsbedrift Logent er ny samarbeidspartner for NAV og vil i første omgang gi jobbtrening på utvalgte lager, truckførerkursing og jobbmesser på Østlandet.

Logent AS har hovedkontor på Lillestrøm og er spesialist på bemanning innen logistikk. Bedriften har inngått ett samarbeid med NAV Lillestrøm for å hjelpe lokale arbeidssøkere til å få jobb i region Øst-Viken.

Lager- og logistikkarbeid passer for ulike typer tilrettelegging, og omskolering, og det finnes flere arbeidsplasser i regionen. Særlig viktig er jobber i dagligvarebransjen som har økt behov for arbeidskraft under korona-krisen.

Tilrettelegging for arbeidssøkere, som trenger hjelp til å komme seg inn på arbeidsmarkedet, er en viktig del av den norske modellen. NAV har en hel rekke ulike verktøy og programmer for jobbsøkere. Koronasituasjonen har endret arbeidsmarkedet betydelig, og mange jobbsøkere må være villig til å bytte bransje.

-Det er mange dyktig og erfarne logistikkoperatører som har falt utenfor arbeidsmarkedet, samt mange fra andre bransjer som har en riktig profil og god egnethet til å jobbe innen logistikk, men som bare trenger hjelp med å finne denne rette utfordringen og det rette logistikkmiljøet. Dette er en ubrukt ressurs som Norge må benytte seg av, og der skal vi bidra, sier administrerende direktør i Logent Kenneth Thoresen.

-NAVs mål er å få flere i arbeid. En viktig del av dette arbeidet er å knytte nære og gode relasjoner til lokalt næringsliv. Logent med sin lange erfaring og store nettverk innen logistikk, tror vi vil være en god partner for å hjelpe flere inn i arbeidslivet, sier Ann-Kristin Venner, Key Account Manager NAV Lillestrøm.

OM LOGENT
Logent har 1,5 mrd i omsetning  og 3000 ansatte på 10 logistikklokasjoner, 12 bemanningskontor, 3 tollkontor, 3 havner, 2 kombiterminaler, samt mange ansatte utplassert hos kunder i Norge og Sverige.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt