Skal drifte pasienthotellet til St. Olavs hospital

Publisert

St. Olavs hospital HF i Trondheim.

Vårt medlem Compass Group har vunnet kontrakten om drift av pasienthotellet til St. Olavs hospital HF. Selskapet øker dermed sin tilstedeværelse i Trøndelag.

Jan Olav Mathiassen er Growth & Retention Director i Compass Group.

- Vi er svært stolte og ydmyke over å bli valgt som leverandør på denne kontrakten. Kontrakten med St. Olavs hospital vil inngå i en allerede stor portefølje av pasienthoteller som Compass Group drifter, sier Growth & Retention Director Jan Olav Mathiassen.

Den nye kontrakten, tildelt etter konkurranse med forhandling, har en varighet på fem år med mulighet for forlengelse i ytterligere fem år. Kontrakten omfatter hotelldrift og renhold. Mathiassen omtaler kontrakten som et stort skritt på veien for å øke selskapets tilstedeværelse i regionen.

- Å vokse i Trøndelag er en viktig del av vår vekststrategi. En kontrakt med så lang varighet gir oss muligheten til å tenke langsiktig.

God erfaring med pasienthotell

Compass Group Norge AS styrker seg med dette også som leverandør av tjenester til norske sykehus. Fra tidligere drifter Compass Group pasienthoteller ved Ullevål sykehus, Rikshospitalet, Radiumhospitalet, Haukeland sykehus samt Catosenteret for rehabilitering.

- Vi takker for tilliten og gleder oss til det videre samarbeidet med St. Olavs hospital, avslutter Mathiassen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt