Klipp og føn trygger velferden

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

frisører

Petite Frisørene har 5 salonger, 25 ansatte og bidro med 7,54 millioner i skatter og avgifter.

- Jeg blir stolt når jeg ser hva vår bedrift skaper av ringvirkninger i samfunnet, sier gründer og sjef i vår medlemsbedrift Petite Frisørene, Randi Eriksen til Budstikka.

Petite-frisørenes klipp og føn handler ikke bare om å gi kundene fine frisyrer. Bærumsbedriften finansierer også 13,3 lærerstillinger gjennom skatten de betaler.

- Når vi forstår hvor viktige dagens bedrifter er for velferden, forstår vi også hvor viktig det er å satse og tilrettelegge for morgendagens bedrifter, smiler Eriksen.  

Firmaet NyAnalyse har laget modellen som viser at Eriksens fem salonger og de 25 ansatte bidro med 7,54 millioner i skatter og avgifter sist regnskapsår. I tillegg kommer 0,9 million i indirekte skattebidrag fra leverandører og deres ansatte. Dette gir et samlet skattebidrag på 8,44 millioner - nok til å finansiere for eksempel 13,3 fulltids lærerårsverk, 16,5 politiårsverk eller syv store hjerteoperasjoner.

- Petite Frisørene er et fint eksempel på alle de små og mellomstore arbeidshestene i norsk økonomi som jobber hver dag for å skaffe seg inntekter og holde folk i arbeid. Skattebidragene de skaper går til å finansiere lærere, politifolk, sykehjemsplasser og andre offentlige formål. Denne sammenhengen bør synliggjøres for flere, ikke minst politikerne, sier Terje Strøm sjeføkonom i NyAnalyse til Budstikka

Mer om saken i Budstikka (betalingsmur)
Mer om Petite Frisørene

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!