Mote med mening satser for Sykehusklovnene

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

klovner

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon som i 2017 sto for over 18 500 møter med barn innlagt på sykehus. 40 sykehusklovner er trent for arbeid med barn.

Mote Med Mening er en non-profit satsing som generer midler til gode formål. I år går pengene til Sykehusklovnene. Bak satsingen står vår medlemsbedrift Olimb & Co Frisører.

klovner

Berit Olimb i Olimb & Co driver Mote med mening.

Vår medlemsbedrift har siden 2007 en satsing som de kaller Mote Med Mening. Dette skaper årlige arrangementer til inntekt for gode formål, basert på frivillig arbeid og sponsorinntekter. Mote Med Mening arrangere et fantastisk moteshow og retter fokus på viktigheten av veldedig arbeid og ikke minst å kunne gi noe tilbake til samfunnet.

Mote Med Mening har samlet inn over 1,5 million kroner til ulike formål. Tidligere mottakere er Rosa sløyfe aksjonen, Kreftforeningen, Barneavdelingen på Ullevål Sykehus, BAR (barn av rusmisbrukere), Education for Life, Karamba, Nanofasa, Pøbelprosjektet og Mental Helse Ungdom.

-Vi klarte i år ikke å samle inn nok sponsorpenger til et eget arrangement, men har vært så heldig å bli invitert inn av NFVB til å delta på Hår & Skjønnhet i mars. Her blir det et tettpakket show, og inntektene vil komme fra Vipps-innsamling før, under og etter arrangementet, forteller Berit Olimb i Olimb & Co.

Sykehusklovnene
Olimb & Co Frisører

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!