NHO Service og Handel

Innhold

Tar seg av sikringstjenester langs kysten

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Kystgjeng

Nokas skal levere sikringstjenester til CCB konsernets forsyningsbaser langs norskekysten i fem år fremover. På bildet (f.v): Jørn Sandvik (Nokas), Pål Stian Samuelsson (CCB), Geir Svanberg (Nokas), Daniel Ayala Høydal (CCB) og Livar Bertelsen (Nokas). (Foto: Nokas).

Vår medlemsbedrift Nokas har fått en 5 års kontrakt på sikringstjenester for Coast Center Base (CCB).

Avtalen er gjeldende for alle selskapene under konsernparaplyen til CCB og omfatter en betydelig leveranse av vektertjenester og BES-vakter (Brann-Entring og Sikring) på CCB sine lokasjoner. Den vil også kunne omfatte andre sammenhengende produkter og tjenester.

- Vi er både stolte og ydmyke til at CCB har valgt Nokas for hele konsernet, sier Key Account Manager Livar Bertelsen i Nokas.  Avtalen med CCB viser at vi har et godt team og leverer med høy presisjon til konkurransedyktige priser. Nå skal vi videreføre kompetansen og samtidig utvikle flere tjenester og produkter inn i samme leveranse også til flere kunder langs kysten.

Livar Bertelsen mener at oljebransjen etter noen magre år nå ser lys i tunnelen.

- Bransjen har etter tøffe nedskaleringsrunder, med stort fokus på kostnadsbesparelser, tilpasset seg lavere oljepriser. Nå stiger oljeprisen igjen og optimismen er tilbake. Vi ser at aktiviteten øker både til havs og på land. Nokas har det siste året intensivert satsningen mot blant annet forsyningsbasene langs kysten i tro på at markedet ville snu. Nå får vi lønn for strevet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!