NHO Service og Handel

Innhold

Mottok utmerkelse fra politiet

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

#205

Thomas Svebakk Wannebo, driftsleder i Securitas, og Terje Lunde, politiinspektør og næringslivkontakt. Foto: Securitas

Driftsleder i Securitas, Thomas Svebakk Wannebo, ble overrasket med pris under Securitas´ fagseminar i Trondheim.

En av deltakerne på fagseminaret var politiinspektør og næringslivskontakt i politiet, Terje Lund. Han var invitert for å snakke om samarbeidet mellom politiet og sikkerhetsbransjen. Han benyttet anledningen til å dele ut prisen «Den Gylne Penn» til Thomas Svebakk Wannebo, driftsleder i Securitas. 

-Bakgrunnen for utdeling av «Den Gylne Penn» var et ønske om å etablere et motivasjonsfremmende tiltak for implementering av samarbeidsavtalen i Trøndelag politidistrikt. Prisen skal gå til sikkerhetsbransjens beste bidrag for å sikre samhandling og med formål om å forebygge og forhindre kriminalitet, samt oppretthold sikkerhet, ro og orden, forteller Lunde. 

-Denne utmerkelsen kom veldig overraskende på. Dette hadde jeg ikke forventet, men veldig hyggelig å få utmerkelse for jobben jeg gjør, sier Wannebo. 

Les mer her.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!