Fem bedrifter hedret i Sogn og Fjordane

Publisert

#205

Jatak satser på Ringer i vannet. Fra venstre; Morten Røyrvik (KAM Sogneprodukt). Nils Jørgen Vee (fabrikksjef), Ragnhild Friis-Ottessen (Ringer i Vannet), Sigrun Rygg (økonomisjef), Anders Bjærke (daglig leder) og Kristine Loftesnes Feigum (avdelingsleder Sogneprodukt). Takstolen bak er laget Jatak.

Fem bedrifter i Sogn og Fjordane er nylig hedret med diplom for sin vilje til å satse på Ringer vannet.

De fem er Alliancepluss i Førde, BB Servicesystem i Førde, anleggsgartner Baardøy, Jatak i Kaupanger og Qualiy Hotel Sogndal.

De har et godt samarbeid med lokale arbeids- og inkluderingsbedrifter. Det gjør at de har ansatt mennesker som av ulike årsaker har stått utenfor det ordinære arbeidslivet. Rett person til rett jobb, er målet. Dedikerte personer i arbeids og inkluderingsbedriftene søker å dekke næringslivets behov og leter etter riktig kandidat til bedriften.

Alliancepluss i Førde har hengt diplomet sitt opp på veggen i kantina, godt synlig for alle kundene som kommer og spiser lunsj der hver dag. De er stolte av satsingen.

I BB Servicesystem er daglig leder Marianne Knapstad godt kjent med Ringer i vannet og fikk diplom på vegne av avdelingen i Førde. Her er de er godt fornøyde med en ny arbeidstaker.

Også Anleggsgartner Baardøy er fornøyd med prosessen og kunne nylig ønske en nyansatt anleggsgartner velkommen.

Hos Jatak i Kaupanger har de ansatt Frank som er tømrer og dyktig fagmann, men som har slitt med ryggplager. Frank fikk ny jobb i administrasjonen hos Jatak.

- Jatak skal være en god plass å jobbe. Her her tar vi vare på hverandre, sier daglig leder Anders Bjerke. Næringslivskontakt i Sogneprodukt Morten Røyrvik skryter av inkluderingsviljen i bedriften.

Qualiy Hotel Sogndal har valgt å satse på frokostkokken Tor Øyvind. Han er en ung mann som er positiv og arbeidsom.  Direktør og eier av hotellet, Jørgen Christian Lindstrøm mottok blomst fra rådgiver ved regionskontoret i NHO Sogn og Fjordane, Ingrid Bertelsen og diplom fra Ragnhild Friis-Ottessen, regionansvarlig Ringer i vannet.

Fra BBservicesystem: Robert Dahl (Kam i Mentro), Marianne Knapstad (daglig leder i BBservicesystem), Veronika Hoffmeister (Renholdsleder Førde), Ragnhild Friis-Ottessen (Ringer i Vannet), Ann Turid Larsen (lønns- og personalansvarlig BBservicesystem)

  Tor Øyvind (frokostkokk), Jørgen Christian Lindstrøm (direktør og eier av hotellet), Ragnhild Friis-Ottessen (Ringer i Vannet og Vidar Liljedal (kjøkkensjef).

 

 -Vi har alltid mennesker i arbeidstrening hos oss, sier kantineleder Sølvi Hopkinson i Alliancepluss.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!