Stor milepæl for Ringer i vannet

Publisert

logoer

Det var en stor dag denne uken. Ringer i vannet rundet 50 konsernavtaler. Det skjedde da Umo Restaurants AS og Veidekke signerte avtaler. Dette åpner muligheter for svært mange mennesker som har hull i CV-en og som vil få sjanse på fast jobb.

Fra venstre: HR-direktør Anne Thorbjørnsen, konsernsjef Arne Giske og Veidekke og regionsansvarlig for Ringer i vannet Harald Johansen i NHO Service og Handel.

Umoe Restaurants AS består av Peppes Pizza, Burger King, TGI Friday´s, Starbucks, Blender (La Baguette, Cafe Opus og en rekke andre) og dessuten en ny kjede de har stor tro på, Leon

Veidekke ASA er morselskapet til Veidekke Entreprenør AS og Veidekke Industri AS.  Disse har til sammen mer enn 100 avdeling spredt ut over hele Norge

Anne-Cecilie Kaltenborn (NHO Service og Handel) og Jon Sandnes (BNL). Foto: Baard Fiksdal).

- UMOE Restaurants og Veidekke er betydelig aktører i sine bransjer og vil være fantastiske samarbeidspartner for Arbeids- og inkluderingsbedrifter og Ringer i vannet. Konsernene vil få stor glede av Ringer i vannet som rekrutteringsmetode og være en viktig inngangsport til arbeidslivet, sier Anne-Cecilie Kaltenborn og Jon Sandnes, som er ledere av henholdsvis NHO Service og Handel og Byggenæringens Landsforening (BNL).

Tilbyr opplæring

UMOE Restaurants AS tilbyr opplæringen som finner sted i bedriftene. UMOE Restaurants har utviklet en bærekraftstrategi som omhandler flere ting, og hvor det å kunne ta samfunnsansvar står sentralt. UMOE vil nå invitere et knippe restaurantsjefer, som de vet brenner for denne måten å rekruttere på, til å tegne lokale avtaler og være de som går foran og åpner opp for et bredt samarbeid.  UMOE er klare på at de vil ha hånden på rattet i forhold til utrulling og inngåelse av avtaler.

Skole på byggeplass

Også Veidekke er meget opptatt av Ringer i vannet som blir en del av konsernets engasjement og samfunnsansvar. Veidekke jobber blant annet aktivt for å utdanne fagarbeidere innenfor betong- og tømrerfaget, og har i flere år kjørt prosjektet "Skole på byggeplass", som er for personer som ikke har fullført VGS.  Veidekke har suksess med dette og erfaringene kan videreføres i Ringer i vannet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!