En liten, glad hverdagshistorie

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

tankbil

Pawel og tankbilen han kjører

- Jeg jobber mye med sjåfører. De er alle dyktige, men noen utpeker seg på en ekstra positivt måte, sier Anne Gustavsen i Job4u i Larvik.

Anne Gustavsen er partner og rådgiver i et rekrutterings- og bemanningsbyrået Job4u.no AS som har hovedkontor i Larvik. I tillegg har de kontorer i Haugesund, Bergen og Lofoten.

- Vår oppdragsgiver, Bulk Tank Transport, er så fornøyd med en av våre sjåfører, Pawel, at de ønsker å klone han. Han er en enestående arbeidstaker. Denne uken tok vi en prat slik at jeg kunne fortelle hvor fornøyd alle er og dessuten gi Pawel en flaske vin, sier Anne Gustavsen. Pawel går nå over i fast jobb hos oppdragsgiver Bulk Tank Transport.

- Vi har også to andre sjåfører, opprinnelig fra Eritrea, med rykende ferske førerkort, som nå får nå fast jobb hos en annen av våre oppdragsgivere etter noen måneder i jobb via Job4u, sier Anne Gustavsen.

- Jeg syns at det er viktig å få frem at vår bransje er viktig karrierevei og at mange går over i faste stillinger, sier Anne Gustavsen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt